Best i Test: tørrsjampo

Denne artikkelen er for deg som leter etter den perfekte tørrsjampo! Vi i Nordicfeel har testet flere varianter og lister her våre topp 5!

NordicFeel Lifestyle

Fra å være en boks med pudder som man drysset inn i håret som resulterte i klumper og hvite «røtter» har tørrsjampo uviklet seg til å bli manges favoritt. Enten det gjelder å utsette hårvasken eller style håret finnes det utallige varianter på markedet.

Tørrsjampo gjør håret mattere og tykkere. Den trekker fukt, fett og produktrester ut av håret, slik at det føles friskere, renere og lukter godt. Vi har testet og funnet våre favoritter.

Tørrsjampo topp 5

Økologisk produkt

Maria Nila Dry Shampoo

Dry Shampoo fra svenske Maria Nila er en perfekt tørrsjampo som tar bort den fete følelsen og samtidig gir deilig volum til håret. Duften er behagelig og den gir et friskt resultat. Et stor pluss for at produktet kun inneholder veganske produkter.

Kommer i to størrelser: 100 og 250 ml.

Vår vurdering: 4/5

 

Budsjettfavoritt for ulike hårfarger

Batiste Dry Shampoo

Dry Shampoo Dark & Deep Brown fra Baptiste inneholder mørke fargetoner og passer derfor ypperlig for brunetter. Håret føles naturlig fresht direkte etter påføring noe som gir plusspoeng. Produktet har en ganske søt duft som kjennes behagelig.

Vår vurdering: 3/5

Her finner du alle våre tørrsjampos fra Batiste

 

Gir lekkert volum og tekstur

Lernberger Stafsing Dryclean Dry Shampoo

Dryclean Dry Shampoo fra Lernberger Stafsing passer først og fremst for hårtyper som krever ekstra volum og støtte. Håret får en utrolig volum og dufter av deilig bergamott, pære, eple og vanilje.

Vår vurdering: 4/5

 

Perfekt for deg med "glatt" hår

Wella EIMI Dry Me Dry

EIMI Dry me Dry fra Wella tar bort den fete følelsen og gir håret ditt støtte. Produktet bidrar til å absorbere olje, takket være en formel som inkluderer tapiocastivelse. Perfekt for deg med litt «glatt» hår. God og behagelig duft som ikke tar over. Veldig effektiv.

Vår vurdering: 5/5

 

Mye volum til brunetter

REF Dry shampoo Brown

Dry Shampoo Brown fra REF er en effektiv tørrsjampo for de med brune fargenyanser i håret. Gir mye volum, men lite hold og glans. Svært drøy.

Vår vurdering: 3/5

 

Kjøp tørrsjampo

1. Dry Shampoo

Maria Nila
Les mer her

2. Dry Shampoo

Batiste
Les mer her

3. Dryclean Dry Shampoo

Lernberger Stafsing
Les mer her

4. Dry Me Dry

Wella
Les mer her

5. Dry shampoo Brown

REF
Les mer her
Tips dine venner!