En duft av sommer

2018:s limited edition sommerduft fra Escada heter Sorbetto Rosso og dufter himmelsk vannmelon. Og vi lover, det var Love at First Sniff!

Først og fremst. Årets sommerduft fra Escada, Sorbetto Rosso, lukter sommer, frisk sjø og vannmelon! Escada lover at det  vil føre tankene hen til den italienske Amalfikysten og la dolce vita. Om jeg fikk den følelsen da jeg duftet parfymen? Vel, kanskje ikke så presist, men jeg ser meg klart for meg på en strand eller ved et basseng med en drink i hånden på et 5-sthernes hotell.

Det var absolutt Love at First Sniff! Jeg var så heldige å få oppleve duften noen uker før den slippes på markedet og må innrømme at den festet seg hos meg. Jeg elsker parfymer der man kjenner en klar duft og synes at denne minner meg om saftig vannmelon. Det er veldig søtt, med et hint av syrlighet. Det blir min go-to parfyme. I løpet av sommeren og ferien er den selvskreven, men jeg tror det fungerer like bra før varmen er kommet. Som en liten oppmuntring og tanker om bedre (og varmere) tider.

For de som liker søte, fruktige og feminine lukter, er det et gitt valg.

Toppnote: Vannmelon
Hjertenote: Mandarin, pære, rødt eple og brent mandel

Her finner du alle parfymene fra Escada!

 

Sorbetto Rosso:

Sorbetto Rosso

Escada
Les mer her

Sorbetto Rosso bodylotion

Escada
Les mer her
Tips dine venner!