Før og etter: solkysset hud på et blunk

Aroma Sun Expert fra Decléor er en av de beste brun uten sol som jeg har testet. Les mer hva jeg synes i artikkelen (testet av bloggeren Madelene)

NordicFeel Lifestyle

Brun uten sol for ansikt og kropp

Aroma Sun Expert er en nyfunnet kjærlighet! Det er den beste brun-uten-sol jeg har testet! Den lukter godt, er enkel å applikere og nyansen den gir er superfin. Den gir en passe glød som er enkel å bygge opp intensiteten på, noe som jeg verdsetter. Produktene skal gi en gradvis farge, men jeg opplevde at den ga en superglød allerede dagen etter. 

Kremen passer både for kropp og ansikt og best av alt irriterer den ikke min sensitive hud. Akkurat som navnet avslører, så gir den en superlekker summer glow til huden. I love it!

Husk på

Akkurat som med alle produkter uten «color guard» (en farge som viser hvor man har smørt inn seg eller ikke) er det viktig å virkelig jobbe inn produktet for å unngå striper. Utover det, synes jeg dette er et topp produkt og jeg tror definitivt at denne kommer til å følge med i sommerens nødvendigheter i tilfelle solen velger å holde seg bort. Må testes!

Sjekk ut våre selvbruningsprodukter fra Declèor

Aroma Sun Expert

Decléor
Les mer her
Tips dine venner!