Vitaminet som gir huden glød

Ta vare på trøtt og grå hud med C-vitamin! Her tipser jeg om tre produkter som gir huden en fin glød utover det vanlige.

C-vitamin i hudpleie

Er du lei av grå hud og mørke ringer under øynene? Tørr luft og kjedelig vær går (dessverre) utover huden, men heldigvis kan man få en fin glød med riktige produkter!

C-vitamin eller askorbinsyre som det  vanligvis står i innholdsfortegnelsen er en ingrediens som gir huden glød, jobber aktivt mot pigmenteringer og beskytter mot miljøgifter. Det er et ordentlig supervitamin som også jevner ut hudtonen og jobber mot fine linjer.

Et merke som tidlig begynte å tilsette C-vitamin i hudpleieprodukter var Ole Henriksen som har skapt den fantastiske serien Truth.

Her tipser jeg om mine favoritter.

Fuktighetsgivende serum

Truth Serum er min absolutte favoritt fra Ole Henriksen! Det finnes et serum som vekker trøtt hud og hjelper med å minimere fine linjer og rynker. Dette produktet har virkelig levert og har gitt min hud en fantastisk glow på bare noen uker! Produktet trekker raskt inn i huden og etterlater den fuktet og myk. Stort pluss for den herlige duften av appelsin! Jeg anbefaler serumet til deg som vil gi din vinterhud en skikkelig vitaminbombe.

Vinterens øyekrem

Total Truth Brightening Eye Creme er en øyekrem som lyser opp, reduserer fine linjer og hjelper med å forbedre grunnlaget for din concealer. Denne komplette anti-aging formelen er spesialdesignet for det følsomme området rundt øynene, beskytter mot UV-stråler og gir fuktighet hele dagen. Med kraftig C-vitamin lyser og strammer denne silkeaktige øynekremen opp, samtidig som fine linjer og rynker blir mindre fremtredende.

Jeg har brukt produktene hver morgen og må si at jeg er veldig overrasket! Huden føles glatt og kommer til å se friskere ut med en gang. Ha det bra trøtte øyne!

Luksuriøs rengjøring

The Clean Truth Foaming Cleanser er en rengjøring i skumformat. Jeg foretrekker skumrengjøringer ettersom jeg syns det føles mer luksuriøst og fordi de fukter huden bedre. Min hud føles ren og frisk etter bruk. En pumpe er nok til å vaske bort sminke og urenheter.

Vil du teste produktene først anbefaler vi minisettet A Brighter Truth Sett

Om du er nysgjerrig på Ole Henriksens øvrige sortiment finner du det her.

Truth Serum

Ole Henriksen

Daglig multivitamin for huden din som strammer opp og gir huden glød

Les mer her

Total Truth Brightening Eye Creme

Ole Henriksen

Anti-aging formel for det følsomme området rundt øynene og beskytter mot UV stråling

Les mer her

The Clean Truth Foaming Cleanser

Ole Henriksen

Rengjør, gi glans og gjenoppliv huden med denne oppløftende og antioksidantrike rengjøringen

Les mer her

Pure Truth Youth Activating

Ole Henriksen

Fuktighetsgivende olje som gir fuktighet og gjenoppretter hudgløden

Les mer her

Truth On the Glow Cleansing Cloths

Oel Henriksen

Rengjøringsserviettene som frisker opp og gir energi i løpet av dagen.

Les mer her

Truth A Brighter Truth Set

Ole Henriksen

Mini-sett med tre produkter som alle gir glød og pleie, og er fylt med vitamin C og antioksidanter

Les mer her
Tips dine venner!