3 tips for en festivalsommer i Gøteborg

Tørrsjampo, cleaning wipes og regnjakke pakkes sammen med fargerik øyenskygge i festivalsekken når toget ruller mot storbyen i vest.

NordicFeel Lifestyle

Håkan og WOW

All ære til middelhavet, men det er noe helt spesielt med skandinavisk sommer. Vestkysten lokker med glatte steiner og salte bad, men Gøteborg tilbyr som vanlig noen av landets mest populære musikkfestivaler. 28-29 juli er Gøteborgsønnen Håkan Hellström tilbake på Ullevi og den 10-12 august forvandles hele byen til kulisser for «Way Out West» (WOW).

En supertrend akkurat nå er 90-tallet og ingen duft fører tankene så mye til dette tiåret som CK One. Og for guds skyld – ikke dra på festival uten å pakke ned tørrsjampoen og cleaning wipes.

Drinker på taket

Sugen på en drink i solen?  Hotel & Ristorante Bellora åpnet forrige sommer med sin herlige takterrasse midt på Avenyen. Hotellet har også flere rimelige pakkepriser og tilbud for de som vil overnatte.

Fargerik og leken makeup er en av vårens og sommerens største trender. Blått, gult, rosa og glitter – ingenting er for vågalt for en vellykket look i byen.

Shopping på Magasingatan

Mens du allerede er i byen, benytt anledningen til en tur på Magasingatan, ta en pause på Da Matteo, sjekk ut Grandpa og besøk Sveriges beste inredningsbutikk; Artilleriet.

Les også: Pen glød med Cindy Lou-Manizer.

Anbefalte produkter:

CK One Summer 2017

Clavin Klein

Klassiker i ny drakt

Les mer her

Drynamic

Sebastian

Effektiv tørrshampo

Les mer her

Acid Brights

Makeup Revolution
Les mer her
Tips dine venner!