BOSS Alive – vårens store parfymelansering

Oppdag BOSS Alive - powerduften som hyller kvinner. Fruktige og treaktige noter møtes i en perfekt kombinasjon som sammen med varm vanilje gjør duften uimotståelig!

NordicFeel Lifestyle

BOSS Alive

BOSS Parfums presenterer BOSS Alive, en parfyme for modige kvinner – skapt av kvinner, for kvinner. Duften er skapt av den kjente parfymøren Annick Ménardo. BOSS Alive er en oppfordring til alle kvinner i hele verden om å leve livet fult ut, hver eneste dag. Parfymen har en vanedannende duft som utstråler femininitet, styrke og karisma – egenskaper som BOSS-kvinnen besitter hver dag når hun baner vei for sin egen suksess.

Kampanjen løfter talentfulle kvinner, Emma Roberts, Laura Harrier, Bruna Marquezine og Chloe Bennet der de får fortelle hva som får dem til å føle seg levende. I reklamefilmen ser vi kvinnene sprudle av energi, nyte hverdagen i Los Angeles. Duften er skapt for å inspirere kvinner til å være modige, ta sjanser i livet og leve livet fullt ut.

Om BOSS Alive

Duften utstråler selvtillit, men den er samtidig veldig elegant og feminin. Fruktige og treaktige noter møtes i en perfekt kombinasjon som sammen med varm vanilje gjør duften uimotståelig. Det er den feminine motparten til den klassiske herreduften BOSS Bottled. En skikkelig powerduft!

Toppnotene åpner med crispy og energifylte noter av eple, syrlige solbær, plomme, varm kanel og vanilje. I duftens florale hjerte finner man arabisk jasmin og timian som går over i en selvsikker, treaktige base av sedertre, kremete sandeltre, oliventre og nutkacypress som gir duften en balansert og myk avslutning.

BOSS Alive

 1. BOSS Alive 30 ml

  Hugo Boss
 2. Alive Deo Spray 100 ml

  Hugo Boss
 3. Alive Shower Gel 200 ml

  Hugo Boss
  kr 369 Midlertidig utsolgt
Tips dine venner!