Gi baderomsskapet en vårrengjøring!

Nå er det på tide å rydde i sminkesakene. Vi tipser om de seks beste produktinvesteringene og hvordan du skaper baderomsskapet alle drømmer om!

NordicFeel Lifestyle

Legg noen ekstra kroner på en god nattkrem som løfter huden din

Benefiance WrinkleResist24 Night Cream fra Shisheido er luksus på boks, en drøm å ha i baderomsskapet og en skreddersydd anti-rynke krem som bygger opp hudens smidighet, spenst og elastisitet. En superkrem som hjelper å beskytte mot forekomsten av fine linjer og rynker.

Ikke glem solkremen!

Multi-Protective Day Creme SPF 20 fra Exuviance en unik og mild dagkrem som blander PHA med vitaminer og antioksidanter, minsker fine linjer og rynker selv på den mest sensitive huden. Få en grunnleggende UV-beskyttelse sammen med beskyttelse mot skadelige faktorer i miljøet.

Invester i sminkebørster som holder lenger

Eco Tools Starter Set gir deg et komplett sett av børster, perfekt å ha på sminkehyllen. Hold børstene rene lenger ved å oppbevare de i en separat veske. Vask børstene regelmessig med lunkent vann og en mild såpe og la de lufttørke.

Ingen rengjøring - ingen hudpleierutine

Det viktigste i baderomsskapet er ordentlig rengjøring. Aroma Cleanse 3 in 1 Hydra-Radiance Smoothing & Cleansing Mousse fra Decléor er en rengjøringsmousse med 3-i-1 funksjon som rengjør og fjerner døde hudceller samtidig som den bevarer fuktigheten og gir en strålende vakker hud.

Bruk alltid ansiktsvann

Ha alltid et ansiktsvann i nærheten som frisker opp og fjerner de siste urenhetene etter vask. Anti-ageing Micellar Solution fra Filorga rengjør i dybden og passer alle hudtyper, også sensitiv hud.

Et «må-ha» produkt som redder trøtt hud

Invester i askepottproduktene som redder blek hud tidlig på morgenen. Et «må-ha» produkt som er perfekt å ha sentralt i skapet er Beauty Flash Balm fra Clarins som fjerner alle tegn på trøtthet. Perfekt som en base før sminke eller som en daglig oppfriskning, kan også brukes som en glødgivende ansiktsmaske.

Les også: Fin hud nå!

Invester i produktene:

1. Benefiance

Shiseido
Les mer her

2. Multi-Protective Day Creme

Exuviance
Les mer her

3. Starter Kit

Eco Tools
Les mer her

4. Aroma Cleanse

Decléor
Les mer her

5. Anti-ageing Micellar Solution

Filorga
Les mer her

6. Beauty Flash Balm

Clarins
Les mer her
Tips dine venner!