Si hei til Youty

Ønsk Nordens heteste velvære- og skjønnhetsbutikk velkommen! Youty er stedet hvor du blir inspirert, får ekstra påfyll av energi, kan finne alt du behøver for å føle deg bra – innenfra og ut – og kan være deg selv fullt og helt.

NordicFeel Lifestyle

Du visste kanskje ikke at Nordicfeel er en del av Youty Group, sammen med nettbutikkene Eleven og Blush? Nå har vi dessuten lansert Youty, som er vår nye, freshere, modigere og ikke minst forbedrede tilskudd i klubben. Youty er nykommeren som ikke er redd for å snakke høyt, og som setter inkludering og empowerment høyest (sorry, vi har ikke klart å finne et godt norsk ord for ”empowerment”. Gode forslag tas i mot med åpne armer!) Uansett, Youty handler om at du skal være deg, og være stolt av det.

Skjønnhet fra innsiden ut.

Vi tror på at verdier, oppførsel og utstråling reflekteres i hvordan vi ser ut. Når vi føler oss bra, ser vi også bra ut.

Youtys hovedmål er å inspirere deg til å gå din egen vei og at du føler deg vakker mens du gjør det. Det er derfor vi har skapt en skjønnhetsplattform som oppfordrer deg til å både se ut som og føle deg som den beste versjonen av deg selv.

Vi synes det er viktig å feire mangfold og tror at normene som omgir skjønnhetsindustrien trenger å bli utfordret. Når du besøker Youtys websider skal du føle deg styrket og full av energi. Men viktigst av alt – du skal føle at du hører til.

Vi tenker stort. Og lite.

På Youty vet vi at både store og små initiativer betyr noe. Ved å stille spørsmål ved hvert skritt vi tar, fra valg av leverandører til forpakning og reisevirksomhet, ønsker vi å minske vårt miljøavtrykk.

Vårt “No Air e-Commerce”-konsept har redusert vår transport med 300 lastebiler per år, i tillegg har vi kuttet fem tonn med plast. Vi samarbeider med leverandører som også bryr seg om miljøet og tar alle avgjørelser med bærekraft i tankene.

Et hjem for skjønnhet, med plass til mer.

Hos Youty finner du mange av de klassiske merkene som du kjenner til fra før, som Lancome, Dermalogica, Clinique og Hugo Boss. Men du finner også spennende nyheter som er med på å forme morgendagen. Hos oss kan du bli kjent med K-beauty-favoritten Klairs, det svenske hårpleiemerket Björk – som bidrar til å bekjempe fattigdom og klimaforandringer, og det lokale merket Silkemyk, som kombinerer hudpleie og teknologi for å skape verktøy som gir deg helt nye muligheter på når det kommer til hudpleierutinene dine.

Tips dine venner!