Shiseido

Sminkenyheter fra Shiseido – Synchro Skin

Nye Synchro Skin er en serie av basemakeup som gir huden det den trenger for å føle seg bra og se bra ut. Alt du trenger for en perfekt base!

NordicFeel Lifestyle

Shiseido

Flawless base

Synchro Skin-serien består av flere foundations, concealers og pudderet  – alt for at du skal kunne finne en perfekt match som passer din hud! Alle produkter i serien inneholder ingredienser som hjelper huden å tåle varme, fuktighet og glans.

Glowy base

For deg som liker en basemakeup full av glød! Denne foundation gir lett til middels dekning, fukter og gir et naturlig resultat. Det føles nesten som et serum på huden! Resultatet er en strålende hudtone, en ”dewy-look” som varer hele dagen. Tilgjengelig i 8 nyanser.

 1. Synchro Skin Glow Luminizing Fluid Foundation 30 ml

  Shiseido
  kr 589 Midlertidig utsolgt Flere varianter

Fresh base

For deg som ønsker en foundation som motvirker glans og beskytter mot fuktighet. Den har en lett formel som føles behagelig når du påfører den, men dekker fortsatt dine behov. Gir medium til full dekning. Du får et naturlig resultat uten glans – en ”flawless” base som er vanskelig å slå! Tilgjengelig i 30 nyanser.

 1. Synchro Skin Self-Refreshing Foundation

  Shiseido

Cushion base

Shiseidos første cushion-foundation. Den myke puten er fylt med den kremete, men lette formelen som gir huden din en naturlig finish. Formelen motvirker oljete hud, er vannresistent og den byggbare dekningen gir deg muligheten til å justere utseendet fra middels til heldekkende. Du får et glansfritt resultat som varer hele dagen! Tilgjengelig i 8 nyanser.

 1. Synchro Skin Self-Refreshing Cushion Compact Foundation

  Shiseido
  kr 679 Midlertidig utsolgt Flere varianter

Gel concealer

Forestill deg en concealer som med bare ett sveip visker ut mørke ringer og partier med ujevn hudtone! Denne concealer-sticken har en formel som gir deg en gel-lignende følelse på huden, gelen er så myk og behagelig, samtidig som det gir full dekning. Tilgjengelig i 10 nyanser.

 1. Synchro Skin Correcting Gelstick Concealer

  Shiseido
  kr 419 Midlertidig utsolgt Flere varianter

Light, comfy & full coverage concealer

Fantastisk concealer som tryller bort mørke ringer, ujevn hudtone og kviser! Formelen er lett og lar huden puste. Dekningen går fra medium til full dekning. Tilgjengelig i 10 nyanser.

 1. Synchro Skin Self-Refreshing Dual-Tip Concealer 6 ml

  Shiseido
  kr 439 Midlertidig utsolgt Flere varianter

Silky loose powder

Mykt, lett og herlig! Bruk Silk Loose Powder som et avsluttende steg i basmakeupen og huden din vil skinne! Det fine pudderet legger seg som et tynt slør over huden og gir et profesjonelt resultat. Velg Matte hvis du liker en matt basemakeup og Radiant hvis du liker glød.

 1. -20%

  Synchro Skin Invisible Silk Loose Powder

  Shiseido
 2. -25%

  Synchro Skin Invisible Silk Loose Powder

  Shiseido
Tips dine venner!