Tips på crispy vinterparfymer

Endelig er årest største festsesong her. Gjør din favorittlook komplett med en like luksuriøs duft, så pass på å fråtse i sesongens herlige duftnoter. Vi lister også opp hete nyheter.

NordicFeel Lifestyle

Sesongens krydder

Vinterhalvåret fører tankene til krydret tyngde og luksuriøs eleganse. Match din garderobe med sesongens noter som bergamott, kanel, appelsinblomst, lavendel, dype trenoter, sofistikert vanilje og musk, krydrete pepper eller elegant Ylang-Ylang.

Sesongens nyheter

Moonlight

Ariana Grande

Endelig er den her - siste duften til popkometen! Glitrende noter av solbær og saftig plomme, og hjerte lukter fluffy marshmallow i kombinasjon med moden peon.

Legg i kurv

Sexy Ruby

Michael Kors

En moderne duft med brennende sensualitet. Saftig bringebær og aprikos kombinere med friske notater med rosenblad og indisk jasmin

Legg i kurv

Peach Blossom

Tommy Hilfiger

Fruktig og orientalsk duft for moderne romantikere. Med toppnoter av sitrus og italiensk bergamott som forsterkes med bjørnebær og solbær.

Legg i kurv

Skjem bort deg selv (eller noen andre)

Unn deg litt ekstra luksus under de kalde vintermånedene. Hos oss finner du mange tilbud og herlige gift-sets som hjelper deg å investere litt ekstra i duftgarderoben.

Topp din parfyme med en herlig body lotion eller shower gel i samme luksuriøse duft. Ofte lønner det seg økonomisk framfor å kjøpe duftene separat.

Her finner du alle våre gavesett!

Duft gift set

Boss The Scent For Her

HUGO BOSS

EdP 30 ml, og Body Lotion 100 ml

Legg i kurv

Bright Crystal

Versace

EdT 30 ml og Body Lotion 50 ml

Legg i kurv

The One For Men

Dolce & Gabbana

EdT 50 ml og After Shave Balm 75 ml

Legg i kurv

Dag og kveld

Vinteren er fylt med herlige fester og glitrende sammenkomster. Gjør en ekstra statement ved å investere i to dufter. Finn balansen med en lettere duft som tilfører feminin friskhet og energi. Trapp opp mot kvelden med noen tyngre noter og tilfør en luksuriøs kontur til din perfekte look. Her finner du alle friske parfymer og her er alle krydrede.

Friske og krydrede parfymer

White Tea

Elizabeth Arden

Inneholder crispy og boblende italiensk mandarin, som kompletteres av sensuelle noter av salt, avkjølende sjøbris. S

Legg i kurv

Eclat D'Arpège

Lanvin

En delikat, frisk og lett duft. Samtidig som den er skarp og fruktig, duften har også myke og varme innslag.

Legg i kurv

Crystal Noir

Versace

En magisk og dyrbar duft som inneholder sensuelle og feminine noter av blant annet peon. En orientalsk parfyme med florale innslag av appelsinblomst og gardenia

Legg i kurv
Tips dine venner!