Våre anbefalte produkter for han

Her lister vi i Nordicfeel opp våre favoritter til han innen parfyme, hud- og hårpleie. La deg inspirere!

NordicFeel Lifestyle

Herreparfyme

Svalende og maskulin. HUGO Iced åpner opp med pigge toppnoter av iskald mint som gir energi både til kropp og sinn. Hjertenoten er eksotisk villte som kombineres med einebær og pomerang. Den dype og intensove basenoten har en maskulin duft av vill vetiver som forsterker den avkjølende effekten.

Deodorant

Tørr og fresh. Alkoholfri antiperspirant med en oppfriskende duft av appelsin, sitron og grapefrukt. Effektiv formula som gir en følelser av komfort og freshness hele dagen. Kleber ikke.

Shampo

Slukkert hårets tørste. Go Clean er en skånsom og gjenfuktende sjampo som kan brukes daglig. Rengjør effektivt og tar bort alt smuss samtidig som den fukter tørr hodebunn. Inneholder protein og glycerin som gir et sterkt og glansfullt hår.

Sommerens 2-i-1

Økologisk ansiktsvann og barberingsskum i ett: Eucalyptus And Agave rengjør varsomt samtidig som den myker opp huden. Inneholder bl.a. økologisk eukalyptusolje og agaveekstrakt. Eukalyptusoljen virker beroliggende, bakteriedrepende og antiinflammatorisk. Agaveekstrakt låser inn fuktigheten i huden og fremskynder hudens kollagenproduksjon som gjør huden ungdommelig og fast.

Sommerens heteste stylingprodukt

Form din frisyre. Claymation er en lettvoks som gjør det uhyre enkelt å forme akkurat den frisyren du ønsker og du kan stole på at den holder hele dagen. Varm opp en liten mengde av voksen mellom håndflatene og appliker deretter i tørt hår og form til ønsket frisyre.

Les også: Barber deg som proffene

Perfekt skjeggvekst

Undervurder aldri skjeggets rette potensiale. Skjeggvekst trenger ikke gro flekkvis, det trenger bare litt oppmuntring! Serumet inneholder keratin og Pro-vitamin B5 gir styrke som gjenoppretter vitalitet og gir skjegget langvarig fuktighet. Gjennomtrengende proteiner bygger, styrker og gir en fyldigere skjegget, fra utsiden og inn. A

Bruk: Påfør i tørt eller fuktig skjegg. Pump noen dråper i håndflaten og glatt forsiktig ut serumeti kjegget. Justere mengden til lengde og tykkelse. Ikke skyll ut.

Kjøp produktene her

1. HUGO Iced

HUGO BOSS
Les mer her

2. Antiperspirant Deo Stick

Clarins
Les mer her

3. Go Clean

Redken
Les mer her

4. Eucalyptus And Agave

John Masters Organics
Les mer her

5. Claymation

Hanz de Fuko
Les mer her

Beard Thickening Serum

The Great British Grooming
Les mer her
Tips dine venner!