12 parfymer som matcher høstens trender

Høsten er endelig her, den beste sesongen for mote. Når du setter sammen et antrekk, gjør den komplett med en matchende duft for rett attitude under dagen og på kvelden. Slik matcher du trenden med parfymen!

NordicFeel Lifestyle

Høstens mest trendy mønster

Ruter
Skjørt, bukser, jakker. Det her mønsteret vil du se overalt. Et klassisk mønster som aldri går av moten. Sats på en farge eller svarthvit med fargede tilbehør og duften Rose Noir EdP fra Byredo. Toppnoter går i kardemomme og grapefrukt som går over i liljekonvall, bringebær, fiol og jasmin og avsluttes med musk og mose. Klassisk med en vri.

Blomster
En annen trend som vanligvis kommer en annen sesong enn høsten er blomstrete plagg. Den virkelig trendinteresserte satser på store mønstre som ser som de hører hjemme på en sofa (ja, vi lover). Peon, silkeblader, nektar og vanilje. Ja, takk. Duft like herlig som du ser ut. Sats på Rose Couture EdT fra Elie Saab.

Mix’n’match
Fashiondisaster eller ekte fashion? Fashion sier årets moteeksperter. Tørr å blande mønstre for en heftig look! Dropp de klassiske florale og frukte duftene og sats heller på Elizabeth Ardens Green Tea EdP. Her får du  i stedet toppnoter av rabarbra, sitron og appelsinskall som går over i frisk peppermynte, grønn te og nellik. Avrundes i ekmose, musk og amber.

Match mønster med parfymen

1. Mønster

Rose Noir EdP

Byredo

Les mer her

2. Blomster

Rose Couture

Elie Saab EdT

Les mer her

3. Mix'n Match

Green Tea EdP

Elizabeth Arden

Les mer her

Høstens essensielle farger

Sølv
Den futuristiske looken føles helt riktig under årets mørkere måneder. Match den litt edgy looken med den gåtefulle Alien EdP fra Mugler. Tonene går fra floral til treaktig og avsluttes i amber.

Rødt
Burgunder og andre dype rødfarger kommer alltid fram på høsten, men i år slår en klarrød nyanse, grenadine, med hint av oransje inn gjennom dørene. For den heite trenden passer Paco Rabannes Black XS EdT perfekt. Toppnotene er chili og tranebær som siden blir en mykere duft av kakao, fiol og rose. Rundes av i vanilje, patchouli og trenoter.

Lyserosa
Nyansen som også betegnes som ’’millennial pink’’ er den nye nude og tar enda større plass denne høsten. For den som satser på blekere toner i høst, sats da også på Donna Aqua EdT fra Valentino. Den er like elegant og frisk som høstens lyserosa plagg. Tonene av rose og fryst pære gjør den elskverdig.

Match farge med parfymen

1. Sølv

Alien EdP

Mugler

Les mer her

2. Rødt

Black XS EdT

Paco Rabanne

Les mer her

3. Lyserosa

Donna Aqua EdT

Valentino

Les mer her

Høstens mest sexy materiale

Faux Fur
Fuskpelsene holder seg enda et år, men nå tilføres farger (grønn, blå og rosa føles riktig) og mønster. En annen trendy fuskepels er den som ser litt vintage ut. Match looken med en sensuell parfyme. Loverdose EdP fra Diesel er perfekt. Duften åpner med mandarin og stjerneanis som overgår i jasmin og avsluttes i lakris, vanilje og amber.

Glitter
Pleier du å spare glitteret til nyttår? Tenk igjen! I år er det glitter hele høsten. Lys opp mørket med duften. Favoritten The Scent For Her EdP av HUGO BOSS dufter av søt fersken og honning som avsluttes i bakte kakobønner og vil gjøre høsten litt morsommere.

Mesh/fishnet
Moteinteresserte kommer til å se mange plagg i mesh og fishnet (eller en kombo!). Match stilen med Poison Girl EdT fra Christian Dior. Frisk og litt sensuell. Akkurat som mesh og fishnet. Appelsin, blomster og vanilje. Alt du trenger i en parfyme.

Match materiale med parfymen

1. Faux Fur

Loverdose EdP

Diesel

Les mer her

2. Glitter

The Scent for Her

HUGO BOSS

Les mer her

3. Fishnet/Mesh

Posion Girl EdT

Christian Dior

Les mer her

Høstens viktigste plagg

Statementantrekk
Boss-lady er ordet. Maskulin, brede skuldre og store detaljer. Slik ser høstens mest trendy antrekk ut. Match den kule looken med den populære Black Opium EdP fra Yves Saint Laurent. Åpner med rosépepper, appelsinblomst og pære som går over i noter av kaffe og jasmin og avrundes i vanilje, patchouli og sedertre.

Jakke
Om du ikke vil kjøre “all in” er jakken et fantastisk alternativ. Her gjelder også brede skuldre og oversize. Boss Nuit Intense EdP fra HUGO BOSS er litt mer feminin og åpner med hvit fersken som går over i jasmin, fiol og hvite blomster. Avsluttes med krystallmose, varmt tre og sadeltre.

Trenchcoaten
Trenchen er et nøkkelplagg som kommer tilbake år etter år, men i 2017 er den detaljert. Match en klassiker med en klassiker. My Burberry EdP fra Burberry er inspirert av den ikoniske Burberry-trenchcoaten. Frisk bergamott går over i kvede, freesia og geranium. Avsluttes i rose og patchouli.

Match plagget med parfymen

1. Statementanrekk

Black Opium

Yves Saint Laurent

Les mer her

2. Jakke

Boss Nuit

HUGO BOSS

Les mer her

3. Trenchcoat

My Burberry

Burberry

Les mer her
Tips dine venner!