3 steg til et langt og glansfullt hår

En kjent sommervinner er et langt og glansfullt hår. Med fuktighetsgivende produkter fra Wella får du et friskt og smidig hår som legger seg pent over skuldrene.

NordicFeel Lifestyle

Forbered

Fukt, fukt, fukt er alfa-omega for et langt og sunt hår. Sørg for å holde håret i form ved å fylle baderomsskapet med produkter som fuktgivende sjampo og balsam, samt en mykgjørende og nærende innpakning som skal brukes 1 – 2 ganger i uken.

Den perfekte formen

Både tykt og tynt, fint hår kan trenge litt hjelp på veien for å skape det flotte, rette håret. Begynn med å bruke en varmebeskyttende spray samtidig som du føner håret tørt.

Tips!

Husk å alltid føne i hårets vekstretning, altså fra hårbunnen og utover for å stenge hårstrået og skape ekstra glans. Del håret inn i passéer og fest med en klips. Rett ut en tynn passé om gangen for best resultat og jobb deg metodisk igjennom hele håret fra under- til overhår.

Finish

Glans er det rette hårets bestevenn. Anvend gjerne en glansgivende hårolje og stryk med lette bevegelser ovenifra og ned. Unngå hårbunnen. Avslutt med en spray for å beskytte håret og flisete hårtupper. Vi anbefaler Perfect Ends Finishing Care, som i tillegg gir eksepsjonell glans til håret.

Her finner du alt fra Wella System Professional.

Anbefalte produkter:

 1. System Professional 250 ml

  Wella Professionals

  Fukter håret effektivt og er skånsom for daglig bruk.

 2. System Professional 200 ml

  Wella Professionals

  Fuktighetsgivende balsam for normalt til tørt hår. Gir effektiv fuktighet til håret uten å tynge det ned.

 3. System Professional 100 ml

  Wella Professionals

  For umiddelbar glatthet som varer. Med argan-, jojoba og mandelolje.

 4. System Professional 150 ml

  Wella Professionals

  Beskyttende mot varme ved hårføning og retting. Forbedrer hårstrukturen og styrker håret.

Tips dine venner!