5 hudpleiemerker du må vite om

Bli kjent med noen av våre profesjonelle hudpleieserier. Merker som beskytter, forebygger, gjenfukter og skaper mirakler for din hud. Jeg forteller hemmelighetene bak og plukker ut favorittene du ikke må gå glipp av.

Hudterapeut Magdalena

Decléor

Med kunnskap som tusenårig medisinsk kunst fra Kina og den nyeste teknologien innen moderne aromaterapi, tilbyr Decléor et eksklusivt utvalg av skjønnhetsprodukter for ansikt og hele kroppen.

Gå ikke glipp av Aroma Night Rose D’Orient beroligende nattbalm – en søt duftende nattbalsam for sensitiv hud som umiddelbart beroliger rødhet, gjør huden myk, komfortabel og motstandsdyktig overfor ytre stress mens du styrker overfladiske blodkarene i huden.

Finn alle produkter fra Decléor her:

Mine favoritter fra Decléor:

Aroma Night Rose D'orient Soothing Night Balm

Decléor
Les mer her

Aroma Cleanse 3 in 1 Hydra-Radiance Smoothing & Cleansing Mousse

Decléor
Les mer her

Hydra Floral Multi-protection 24H Moisture Activator Light Cream

Decléor
Les mer her

Sensai

Sensai henter inspirasjon fra jakten på endeløs skjønnhet. Avansert hudpleie kombineres med den overlegne kraften til Koishimaru silke- ingrediensen. Blandingen av naturvitenskap og natur virker i harmoni med kroppen og skaper en silkeaktig, fullkommen hud som legger vekt på hver kvinnes unike skjønnhet.

Ikke gå glipp av Sensai Silk Purifying Silk Peeling Mask – En unik, ansiktsmaske med en luksuriøs mild silkeformel som inneholder Silk Scrub, som forsiktig fjerner døde hudceller og urenheter. La masken virke avslappende i et øyeblikk og få en fuktig og klar hud med vakker glans.

Finn alle Sensai-produkter her:

Mine favoritter fra Sensai:

Sensai Silk Purifying Silk Peeling Mask

Sensai
Les mer her

Cellular Performance Emulsion II (Moist)

Sensai
Les mer her

Cellular Performance Lotion II (Moist)

Sensai
Les mer her

Exuviance

Et eksklusivt og profesjonelt hudpleiemerke laget av leger som oppdaget alfa-hydroksyacidatteknologi (AHA). Exuviance er kjent for sine svært effektive hudpleieprodukter.

Ikke gå glipp av Exuviance Antioxidant Perfect 10 Serum – et «må ha produkt» i toalettskapet med en unik formulering. Huden blir elastisk og beskyttet mot frie radikaler. Serum hjelper huden ved å hindre nedbrytning av friske celler, kollagen og elastin.

Her finner du alle Exuviance-produkter.

Mine favoritter fra Exuviance:

Antioxidant Perfect 10 Serum

Exuviance
Les mer her

SkinRise Bionic Tonic Pads

Exuviance
Les mer her

Triple Microdermabrasion Face Polish

Exuviance
Les mer her

Hey Honey

Dette moderne merket tilbyr hudpleie designet for de som ikke har mye tid –  du får synlige resultater med minimal innsats. Hovedrediensene honning og propolis har antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaper og er derfor perfekt for deg med problemhud.

Ikke gå glipp av bestselgeren Show Your Glow Gold Mask, en overdådig parabenfri skjønnhetsmaske med honning og gull som reduserer synlige effekter av tid, slik at huden din blir bortskjemt og ser glamorøs ut.

Finn alle Hey Honey-produktene her:

Mine favoritter fra Hey Honey

Show Your Glow Gold Mask

Hey Honey
Les mer her

24seven Honey Day & Night Cream

Hey Honey
Les mer her

Good Morning Honey Silk Facial Serum

Hey Honey
Les mer her

Filorga

Filorgas laboratorium har i over 30 år levert spesialiserte løsninger for å bekjempe aldrende hud. I dag er Filorga en verdensledende leverandør innen anti-ageing produkter. Serien er av høy kvalitet og består av fillers, polyvitaliserende NCTF, kjemisk peeling og to hudpleieserier, kosmetikk og professjonell.

Favoritten er den supre nattkremen – Sleep and Peel Resurfacing Cream –  som er mykgjørende og beskytter mot tidlig aldring. Vedlikeholder og optimaliserer hudens helse ved å øke cellefornyelsen og gradvis redusere ujevnheter og pigmentflekker. 

Du finner alle produktene fra Filorga her:

Mine favoritter fra Filorga

Sleep and Peel Resurfacing Night Cream

Filorga
Les mer her

Nutri-Filler Lips

Filorga
Les mer her

Time-Filler Mask

Filorga
Les mer her
Tips dine venner!