5 steg til en friskere hud

Ta vare på din sensitive hud med riktige rutiner og pleiende produkter. Vi guider deg fra vask til kur og fuktighet som skaper en friskere hud fri fra irritasjoner.

NordicFeel Lifestyle

Pleiende vask

For den tørre og irriterte huden begynner omsorgen allerede i vask. Clarins Gentle Foaming Cleanser renser huden skånsomt og effektivt morgen og kveld, samtidig som den nøytralisere det harde vannets uttørkende egenskaper.

Clinique Clarifying Lotion 1 er en ekstra mild toner for den mest sensitive huden som forsiktig eksfolierer huden og etterlater den klar og mettet med fuktighet. Gi huden ekstra fuktighet med M Picaut Swedish Skincare’s Detox Skin Moisturizer. En beskyttende, beroligende og normaliserende krem ​​for hele dagen som demper og hindrer rødhet og fjerner giftstoffer fra huden. 

Fukt - fukt - fukt!

Sørg for å fylle opp fuktighetressursene ved å stadig fukte huden. Drikk rikelig med vann, men fordel inntaket i løpet av dagen, noe som gir en bedre effekt enn å fylle kroppen med store mengder vann på en gang.

Mat huden din med ekstra fuktighet ved å bruke en forfriskende ansiktsspray. Clinique Moisture Surge gir tørr og irritert hud, en dusj av aktiv Aloe Vera øker fuktighetsnivået, gjenoppretter balansen og holder huden frisk hele dagen. Murads oppblomstring med kamille og agurk er en ansiktsspray som lindrer sensitiv og irritert hud mens nøytraliserende urenheter.

Balsam for huden

I tillegg til forebyggende behandling, er det viktig å utstyre med superproduktene som redder huden din fra tørr luft og stressende dager. Decléor Aroma Night Iris Rejuvenating Night Balm fukter og pleier den spesielt sårbare og sensitive huden med pleiende iriskonsentrat og essensielle oljer av geranium, kamille, lavendel, planteoljer og hasselnøttvoks

Behandle hele kroppen

Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil Face, Body, Hair av Nuxe er multi-produkt for hud og hår som nærer, reparerer, beskytter og mykgjør kroppens mest sårbare områder. Gå fra tørr til fløyelsmyk og nyt den fantastiske avslappende duften.

Kom i gang!

Unn deg selv en startpakke eller gi en luksuriøs gave. Murad Beautiful Start Giftset for tørr og rød hud, renser, behandler og fukter i tre steg mot en vakrere og mer problemfri hud.

Kjøp de anbefalte produktene:

Gentle Foaming Cleanser

Clarins
Les mer her

Clarifying Lotion 1

Clinique
Les mer her

Skin Detox Moisturiser

M Picaut Swedish Skincare
Les mer her

Moisture Surge

Clinique
Les mer her

Aroma Night

Décleor
Les mer her

Redness Therapy

Murad
Les mer her

Huile Prodigieuse OR

Nuxe
Les mer her

Beautiful Start Giftset

Murad
Les mer her
Tips dine venner!