5 tips: Slik bevarer du den nyklipte følelsen

En perfekt klipp kort frisyre eller bob er vårens hotteste investering. Men hvordan holder man sin frisyre i samme perfekt tilstand som når man nettopp har vært hos frisøren? Vi gir deg guiden med fem smarte tips som får din hårklipp til å vare enda lenger.

NordicFeel Lifestyle

1. Maksimalt med fuktighet

En teknisk avansert hårklipp gjør seg best på et velstelt og glansfullt hår. Se etter en fuktighetsgivende sjampo og balsam med glattende effekt som gir næring og stenger hårstråene, dette vil skape ekstra glans. Vi anbefaler System Professional Hydrate Shampoo fra Wella

2. Bli kurert

For å oppnå den der silkeaktige følelsen, da er deg på tide med en hårdate med deg selv. Bruk et par ekstra minutter en gang i uken på en innpakning eller hårkur. Et supertriks er å skylle ut produktet litt slurvete og la den ligge igjen som en mykgjørende hinne.

3. Farg deg i form

En fantastisk klipp er bare halvparten uten en like herlig farge. Slå deg løs i vårt store utvalg av luksuriøse farger og invester i din vårlook allerede nå. En ekstra fordel med å farge håret er de mange næringsstoffene som kommer på kjøpet sammen med et fantastisk hold gir nytt liv til et vintertrøtt hår.

4. Varmebeskyttelse!

Det går ikke å komme bort fra at den perfekte boben eller korte korte frisyren ikke blir festklar før varmeverktøy har gjort jobben sin. Derfor er det nødvendig å investere i en varmebeskyttelse med kvalitet som blir en forberedende kur før retting, føning eller krølling med tang. La håret hvile helt en dag i uken, bare fest håret litt med noen spenner.

5. Style deg til nye nivåer

Det ultimate er å bade i glans. Bruk serum, glansspray og en hårspray for hold. Tørr du å ta det helt ut og klippe deg kort? Be din frisør om å klippe en frisyre som gir deg flere stylingmuligheter, en frisyre hvor du kan bytte mellom lugg, bakoverkammet eller sideskill. Arbeid inn en voks eller en gelé i håndflatene og utnytt hårets naturlige bevegelser når du styler og tester deg fram.

Tips på produkter vi anbefaler

Hydrate

Wella

Mykgjørende produkter for tørt hår

Les mer her

Color Fresh

Wella

En toning i flere fargenyanser som forbedrer fargen du allerede har

Les mer her

Perfect Hair Finishing Care

Wella

Beskyttelse mot varme ved hårføning og retting

Les mer her
Tips dine venner!