7 vårnyheter

7 av vårens herligste parfymenyheter

Vanskelig å holde styr på alle de flotte parfymenyhetene? Bare slapp av, NordicFeel forteller deg om 7 av vårens hotteste lanseringer.

NordicFeel Lifestyle

7 vårnyheter

Fruity flirty

Liker du fruktige parfymer er denne våren din drøm! Escada lanserte Sorbetto Rosso og vi eeelsker den. Og det er ikke bare oss, den klatrer stadig oppover på topplisten! Med herlige noter av vannmelon, mandarin, pære, røde epler og brent mandel blir en sukkersøt drøm.

Psst! Er du nysgjerrig på denne kan du lese mer i vår anmeldelse her.

Moschino lanserte Fresh Gold og den er en fantastisk fruktig eventyr med mandarin, pære, rabarbra og hvit fersken i toppen som går over i hvite blomster og avsluttes med en herlig sødme. En storfavoritt!

Easy breezy

Om du vil dufte rent, crispy sengetøy er Fresh Linens fra Clean noe for deg! En vakker og frisk duft som ikke tar over for mye.

Michael Kors har ikke ligget på latsiden og slapp en duft som skal være inspirert av mykt stoff og farger. Den heter Signature Sheer og er en myk og feminin duft med blant annet lilje og estragon!

Eternity Air fra Calvin Klein er en gnistrende, friskt og lett duft. Personlig minner den meg om havet og jeg tror den blir enda mer fantastisk når temperaturen begynner å klatre oppover.

Flowerpower

Marc Jacobs does it again. Denne gangen med Daisy Twinkle med villbær og lilla blomster. Dette er min personlige favoritt denne våren og jeg syns heller den dufter vakkert av fiol!

Miu Miu L’eau Rosé er en myk og feminin blomsterdrøm og kanskje den perfekte vårparfymen. Lett og frisk med liljer, peoner, rose og sitrusnoter.

Bella Blanca er Oscar de la Rentas nye vårduft og den minner om hans kreasjoner på den røde løperen. Duften inneholder noter som pære, hvite blomster (som tuberose, jasmin og appelsinblomst) og grønne innslag.

Florale vårnyheter

  1. Bella Blanca 50 ml

    Oscar De La Renta
Tips dine venner!