9 fruktige vårparfymer

Lengter du også etter søte vårparfymer som minner om saft og melongodteri? Vi tipser om ni favoritter som dufter fruktig av melon, fersken og solbær!

NordicFeel Lifestyle

Melon

Elsker du melongodteri? La oss presentere Escadas nyeste sommerparfyme Sorbetto Rosso som dufter av herlig vannmelon! Det er en søt parfyme som også inneholder syrlige noter fra mandarin, calone, pære og røde epler. Et naturlig valg for deg som liker fruktige og feminine dufter. Les vår anmeldelse her.

En annen herlig vårparfyme er 3 L’Impératrice fra Dolce & Gabbana med vannmelon, kiwi, røde bær, alpefiol og musk. Det er en oppfriskende duft som passer like fint på jobben som på første daten.

Foretrekker du honningmelon? Test gjerne Clean Skin fra Clean som har en ren og frisk duft.

Sorbetto Rosso

Escada
Les mer her

3 L’Impératrice

Dolce & Gabbana
Les mer her

Clean Skin

Clean
Les mer her

Fersken

Ingen har vell gått glipp av storselgeren Boss The Scent For Her som har tatt verden med storm! Parfymen har lenge hatt førsteplassen på NordicFeels toppliste og inneholder saftige noter av fersken, søt honning og blomstrende freesia.

Hollisters Wave 2 for Her er en rimelig fruktdrøm med duftnoter fra fersken, kokosvann og mandarin som fører tankene til en solfylt strand i California.

Rouge Love er skapt av Rihanna og har romantiske noter av mandarin, fersken og røde bær. Passer deg som liker det klassisk elegante, men også fruktige parfymer.

Boss The Scent For Her

Hugo Boss
Les mer her

Wave 2 for Her

Hollister
Les mer her

Rouge Love

Rihanna
Les mer her

Solbær

Denne våre lengter vi etter søte parfymer som minner om saft og sommerbær! Mest spennende er kanskje Ariana Grandes nyeste duft Moonlight som har en sprudlende karakter av glinsende solbær og saftig plomme. Parfymen inneholder også marshmallows og sensuell vanilje som gir duften en varm avsluttning.

Be Delicious Fresh Blossom hyller våren med en blanding av mousserende grapefrukt, solbær og solkysset aprikos. Perfekt for deg som liker lette og diskret parfymer.

Prøv også Essential For Her som har friske toner av bergamott, appelsin, grønne epler og solbær i toppen.

Moonlight

Ariana Grande
Les mer her

Be Delicious Fresh Blossom

DKNY
Les mer her

Essential For Her

Replay
Les mer her
Tips dine venner!