Beskyttende hverdagshelter

Hvite hinner, rennende solkrem og Mallorca-kviser er en saga blott! Idag er det ikke bare akseptert, men også trendy å ta vare på og beskytte sin hud i solen. Selv produktene henger med i utviklingen.

NordicFeel Lifestyle

4 av 5 bruker SPF

Til tross for at vår hud er omtrent to kvadratmeter stor og veier drøyt fire kilo er det lett for at den havner i glemmeboken. Det har vært noe anbefalinger gjennom årene, men det som er klart er at den trenger litt ekstra omsorg og beskyttelse mot solens sterke stråler.

Idag benytter opptil 4 av 5 mennesker solbeskyttelse i følge undersøkelser. Selvfølgelig kan det være en liten fordel å vite hvilke produkter som passer best for deg og din hud. Men ta det med ro, det ternger ikke være avansert eller kreves enorm innsikt i alt som finnes på markedet for at du på best mulig måte skal ta vare på huden din. Det holder å gjøre noen smarte valg i hverdagen.

Lekker finish

En av de enkleste måtene å beskytte din hud mot solen samtidig som du får en pen finish er å se over din makeup-base. Uansett om du foretrekker en mer dekkende foundation, en lettere CC-cream eller et mattende mineralpudder gjør du klokt i å velge et produkt som inneholder SPF. Selv synes vi mineralfoundation fra bareMinerals Matte Foundation er helt super med SPF 15.

Mange dermatologer er derimot uenige om at mengden solbeskyttelse i makeup-produkter ikke er tilstrekkelig for å gi huden i ansiktet fullverdig beskyttelse mot solen. Sørg derfor at du «grunner» huden med solbeskyttelse som til dels fukter, og beskytter din hud både mot UVA- og UVS-stråling – altså både ytre aldersytegn og den «brennende effekten».

Smarte valg

Uansett hvilke skjønnhetsprodukter du foretrekker er det viktig å tenke over akkurat din livsstil. Tilbringer du f.eks. størstedelen av din ferie påkledd i skyggen, har du en tendens til å ta lengere turer i brennende solskinn midt på dagen eller hopper du ut i vannet fortere enn noen rekker rope «Bomben!»?

Sørge for at du velger en solbeskyttelse som passer dine behov og sparer deg ikke bare for tid og penger, men også for den unødige uroen og smerten som oppstår om du hadde brent deg. Om tilfelle, er det viktig å roe ned huden med After Sun for både ansikt og kropp.

Her finner du all vår solbeskyttelse:

Vi anbefaler:

Sun Wrinkle Control

Clarins
Les mer her

Sunscreen Mousse SPF30

Evy Technology
Les mer her

Aroma Sun Expert

Decléor
Les mer her
Tips dine venner!