Dufttrend 2017 – her er notene du ikke vil gå glipp av

Kickstart året med å investere i din duftgarderobe. Vi lister opp tre nøkkeltrender for 2017 som oppfyller alle dine parfymebehov.

NordicFeel Lifestyle

A Fresh Start

Om ikke 2016 oppfylte alle dine ønsker så kommer duftåret 2017 definitivt til å gjøre det. Parfymehusene har notert seg vår lengten etter en fresh start og leverer noter som matcher alle våre forventninger.

Crips & Clean og en reise tilbake til planteriket. Vi mixer noter av optimisme som rose, honning, lavendel og søt syrlig grapefrukt med frisk hvit musk, deilig vanilje og luksuriøs ambra.

Her finner du alle våre unisexparfymer

Tips på parfymer

L 12.12 Elle Magnetic Lacoste

Lacoste
Les mer her

Gucci Bamboo Limited Edition

Gucci
Les mer her

Green Tea Lavender EdT

Elizabeth Arden
Les mer her

Unisex

Aldri før har det vært så trendy for par å dele duft som nå. Hvorfor ikke investere i enn duft som passer både ham og henne? Fråts i rene, androgyne noter som lavendel, fiol, vetiver, salvie, koriander og tidløse innslag av bergamott, ambra, vanilje, tre og mose.

Her finner du alle våre unisexparfymer

Tips på parfymer

Italian Cypress

Tom Ford
Les mer her

CK One Gold

Calvin Klein
Les mer her

Rose Noir

Byredo
Les mer her

Very Berry

2017 er året da vi våge mer! Nyt av dype og fyldige dufter som våger ta plass. Match med et par dyprøde lepper med spennende noter av boysenbær, plomme, blåbær, sjokolade og lakris og fall fritt mot enn seng av fyldige roseblader, tuberos og jasmin.

Tips på parfymer

Me

Lanvin
Les mer her

Trésor Midnight Rose

Lancôme
Les mer her

Hugo Woman Extreme

Hugo Boss
Les mer her
Tips dine venner!