Fin hud nå!

Den ultimate huden med superglow står høyt på beauty-ønskelisten. Vil du kickstarte våren med en ny rutine og samtidig bli kvitt hudproblemer? Vi forklarer rutinene og finner nøkkelproduktene som gjør at du får fin hud NÅ!

NordicFeel Lifestyle

Bli klar for kampen

Dag

Er kremer egentlig viktig? Svaret er ja. Det å satse på en ordentlig rengjøringsrutine sammen med en effektiv kremer er alfa-omega for problemhud. Del døgnet inn i to deler og start dagen med å rengjøre huden fra eventuell nattkrem og urenheter med et oppfriskende ansiktsvann. Påfør en dagkrem som tilfører fuktighet. Exuviance Sheer Refining Fluid forbedrer hudstrukturen og gir klarhet, uten at huden blir oljete. Vær også nøye med å velge en foundation som tar ekstra vare på huden. Clinique´s Anti-Blemish Solutions er en oljefri foundation som gir et halvdekkende resultat, samtidig som den minsker utslett, nøytraliserer rødhet og reduserer irritasjon forårsaket av akne.

Natt

Skjem bort huden ekstra et par minutter hver kveld. Start med å vaske ansiktet rent fra sminke og urenheter med en rengjørende gel eller skumvask. Selv om huden kan oppleves som ren, finnes det fortsatt litt smuss igjen. Påfør ditt ansiktsvann på en bomullspad og gi ditt ansikt en ekstra oppfriskende og rengjørende kur. Avslutt med en en beroligende nattkrem som beroliger irritasjoner og virker anti-inflammatorisk.

 Gi huden din en gave

La en spa-dag i uken bli din nye rutine. Du kan hjelpe din problemhud litt ekstra med litt ekstra boost. Aroma Cleanse fra Decléor er en plantebasert peelingkrem som minner om en maske og som virker beroligende, rensende og etterlater din hud med en fin glød. Veksle din peeling med en dypvirkende leirmaske som fjerner urenheter i dybden og som blir en effektiv kur som eliminerer overflødig fett samtidig som den virker poresammentrekkende.

Finn alle våre hudpleieprodukter til ansiktet her ->

Kjøp her

Sheer Refining Fluid

Exuviance
Les mer her

Exfoliating Peel Mask

M Picaut Swedish Skincare
Les mer her

Aroma Cleanse

Decléor
Les mer her
Tips dine venner!