Fine føtter i en fei!

Glemt bort føttene dine i vinter? Ingen fare! Vi har knepene som viser deg hvordan du får superfine føtter og stolt kan begynne vifte med tærne i åpne sko.

NordicFeel Lifestyle

Følg disse stegene for happy feet:

Neglpleie

Begynne med å klippe og file tåneglene. Dette gjør at du lettest om føtter og negler har fått myknet opp i dusjen eller enda bedre et fotbad. Anvend en bra neglklipper eller neglsaks. Fil bort ujevnheter og fil også oppå neglen og du har fortykkede, ruglede negler. Anvend da den fineste overflaten på filen.

Skrubb

Å fjerne døde hudceller er det viktigste steget mot et par fine og myke føtter. Heldigvis finnes det idag mange effektive hjelpemidler – både elektriske og vanlige fotfile. Vi liker godt at den elektriske fotfilen Velvet Smooth fra Scholl gjør jobben den lover. Etter at du har filet føttene og fjernet fortykket, død hud, kan du massere inn en kroppsskrubb over føttene og opp mot anklene. Dette øker blodsirkulasjonen og gir en super finish.

Fuktighet

Når du har fjernet all gammel hud er dine føtter endelig mottagelig for fuktighet. Å gjenopprette fuktigheten er viktig for å holde føttene fine og freshe. For deg som har problemer med fotsprekker er det enda viktigere å anvende en fet krem som samtidig har en mykgjørende effekt. Vi anbefaler Active Repair Foot Cream fra Scholl som bl.a. inneholder keratin som hjelper hudens naturlige fornyelsesprosess og skaper en naturlig barriere, slik at den sprukne huden leges leger raskere.

Her finner du alle produkter til føttene

Tips! Gi føttene dine et isbad

Tapp i iskaldt vann og legg i noen isbiter. Senk føttene sakte ned og la de blir et par minutter (eller så lenge du orker). Dette får ned hevelser og blodsirkulasjonen øker. Føttene dine blir piggere og forfrisket, men vær så du ikke forfryser de. Så snart det er ubehagelig eller vondt avslutter du. Superavkjølende en varm sommerdag eller etter en lang dag på jobben.

 

Velvet Smooth

Scholl

Elektrisk fotfil som raskt gir deg myke føtter

Les mer her

Heel & Elbow

Exuviance
Hånd- og fotkrem spesielt egnet for tørr, sprukken hud Les mer her

Walk the Walk

Hey Honey

Mykgjørende fotkrem med vitamin E

Les mer her

Active Repair Foot Cream

Scholl

Fotkrem som heler og forebygger sprukne heler

Les mer her

Coconut Body Scrub

Inecto

Fantastisk skrubb som fjerner urenheter i dybden og etterlater huden myk og glatt. Tropisk duft av solparadis!

Les mer her

Fresh Step Foot Spray

Scholl

Antiperspirantspray for føttene som nøytraliserer lukt.

Les mer her
Tips dine venner!