Slik får du fine føtter

Glemt bort føttene dine i vinter? Ingen fare! Vi har knepene som viser deg hvordan du får superfine føtter og stolt kan begynne vifte med tærne i åpne sko.

NordicFeel Lifestyle

Følg disse stegene for å få de fineste føttene:

Neglpleie

Start med å klippe og file tåneglene. Dette gjør at du enklest om føtter og negler har fått mykne opp i dusjen eller enda bedre et fotbad. Bruk en god neglklipper eller neglsaks. Fil bort ujevnheter og fil også over neglen og der du har fortykkede, ruglede negler. Bruk da den fineste overflaten på filen.

Skrubb

Å fjerne døde hudceller er det viktigste steget for et par fine og myke føtter. Heldigvis finnes det i dag mange effektive hjelpemidler – både elektriske og vanlige fotfiler. Vi liker godt at den elektriske fotfilen Velvet Smooth fra Scholl gjør jobben den lover. Etter at du har filet føttene og fjernet fortykket død hud, kan du massere inn en kroppsskrubb over føttene og opp mot anklene. Dette øker blodsirkulasjonen og gir en super finish.

Fuktighet

Når du har fjernet all gammel hud er dine føtter endelig klare for fuktighet. Å gjenopprette fuktigheten er viktig for å holde føttene fine og friske. For deg som har problemer med fotsprekker er det enda viktigere å bruke en fet krem som samtidig har en mykgjørende effekt. Vi anbefaler Active Repair Foot Cream fra Scholl som bl.a. inneholder keratin som hjelper hudens naturlige fornyelsesprosess og skaper en naturlig barriere, slik at den sprukne huden leges raskere.

Her finner du alle produkter til føttene

Tips! Gi føttene dine et isbad

Tapp iskaldt vann og legg i noen isbiter. Senk føttene sakte ned i et par minutter (eller så lenge du orker). Dette reduserer hevelser og blodsirkulasjonen øker. Føttene dine blir friske, men vær forsiktig så du ikke forfryser. Så snart det er ubehagelig eller vondt avslutter du behandlingen. Superavkjølende en varm sommerdag eller etter en lang dag på jobben.

 

Velvet Smooth

Scholl

Elektrisk fotfil som raskt gir deg myke føtter

Les mer her

SPA - Shaping Feet Smoothing Balm 150 ml

Babor
Intensiv lindring og pleie for tørr og sprukken hud på føttene. Les mer her

Foot Peeling Pack

Kocostar

Eksfolierende sokker for tørre føtter.

Les mer her

Active Repair Foot Cream

Scholl

Fotkrem som heler og forebygger sprukne heler

Les mer her

Coconut Body Scrub

Inecto

Fantastisk skrubb som fjerner urenheter i dybden og etterlater huden myk og glatt. Tropisk duft av solparadis!

Les mer her

Fresh Step Foot Spray

Scholl

Antiperspirantspray for føttene som nøytraliserer lukt.

Les mer her
Tips dine venner!