Match parfyme med personlighet

Guide: Match parfymen med din personlighet

Dykk ned i eksperimentelle noter og klassiske markører for å finne din nye supersignatur. Vi gir deg duftguiden som matcher parfyme etter personlighet og anledning.

NordicFeel Lifestyle

Match parfyme med personlighet

Urban Cool

Hvis du er en person som føler deg magnetisk moderne skal du satse på duftkategorien Urban Cool. Disse duftene kombinerer feminin tuberose og sandeltre med pudrete kaprifol og får en ekstra tyngde med noter som sedertre. En supertrendy dagsduft akkurat nå er Good Girl fra Carolina Herrera. Bytt gjerne med Missoni fra Missoni på de dagene du vil skille deg ut av mengden.

Tilfør noen eksperimentelle noter av honning, patchouli og blodappelsin for den ultimate kveldsmarkøren. Scandal passer utmerket når du vil utstråle en flørtende, men selvsikker energi på festen.

Parfymetips

Good Girl

Carolina Herrera

Perfekt kveldsparfyme

Les mer her

Scandal

Jean Paul Gaultier

Sexy parfyme

Les mer her

Missoni

Missoni

For de dagene du vil skille deg ut

Les mer her

Sporty Fresh

Blant sitrusdufter og feminine, friske blomster finner vi duftnotene som gjør at du føler deg frisk og aktiv hele dagen. Finn din dagsmarkør med noter som crispy sitron, grapefrukt og appelsin og topp med herlig eple, freesia og liljekonvall.

En herlig frisk dagparfyme er Light Blue fra Dolce & Gabbana. Prøv også White Label fra Montazami når du vil føle deg ekstra bra, for eksempel for et viktig møte. For litt ekstra tyngde og kveldsfeeling tilfører vi noter av grønn mandarin, ingefær og lilje. Da er Olympea fra Paco Rabanne en perfekt duft!

Parfymetips

Light Blue

Dolce & Gabbana

Klassisk og frisk dagduft

Les mer her

White Label

Montazami

Frisk duft med power

Les mer her

Olympea

Paco Rabanne

Kveldsparfyme som forfører

Les mer her

Hippie Nature

Duftkategorien Hippie Nature passer deg som er spirituell, feminin og supersensuell. Disse parfymene blander myk vanilje, bringebærblader og ananas med karismatiske noter av sandeltre, ambra og kokos. Bruk L. 12. 12 Elle Natural fra Lacoste når du vil utstråle naturlig karisma på dagtid.

Skin fra Clean er et perfekt komplement til duftgarderoben og passer utmerket når du vil fremheve din sensuelle side. Statement-duften Gucci Bamboo fra Gucci skaper en varm kveldstemperatur med noter av appelsinblomst, kronblad og sandeltre.

Les også: Toppliste parfymer for henne

Parfymetips

L.12.12 Elle Natural

Lacoste

Naturlig frisk dagduft

Les mer her

Skin

Clean

Ren kveldsparfyme

Les mer her

Gucci Bloom EdT

Gucci

Statement-parfyme med varme

Les mer her
Tips dine venner!