Høstens parfymenyheter 2020

Høstens parfymenyheter 2020

Nysgjerrig på høstens parfymer? Her finner du alle nyhetene som er verdt å vite om!

NordicFeel Lifestyle

Høstens parfymenyheter 2020

Høstens dameparfymer 2020

kremete

Endelig er den her og som vi har lengtet! Cacharel Yes I Am Fabulous – denne gangen med mer intense og dypere duftnoter enn forgjengerne. Det er en Oriental Vanilla med fruktige og søte hint av bjørnebær, heliotrope og hasselnøttmelk som fremkaller duftens kremhet.

Blomster med en vri

Yves Saint Laurent Libre Intense har en mer intensiv og dypere duft enn originalen. Denne gangen med noter som fransk lavendel, appelsinblomster absolute og orkide. En fantastisk fougére for deg som leter etter noe helt unikt!

Hyllest til deg

Oppdag Marc Jacobs Perfect! Duften er en hyllest til deg selv, for selvaksept og originalitet. Duften åpner seg med friske blomster og saftig rabarbra, i hjertet er det kremete mandelmelk og i basen sedertre og kashmir.

Varm musk

Liker du varme, koselige parfymer? Da må du prøve Narciso Rodriguez Narciso Ambrée! En guddommelig duft med sensuelle toner av frangipani, ylang-ylang og musk.

Blomstrende & naturlig

GUCCI tar oss igjen til en blomstrende hagen! Denne gangen med parfymen GUCCI Bloom Profumo Di Fiori som bringer tankene til en magisk hage som dufter grønt og naturlig. Duften inneholder blomstrende noter av tuberose-essens, jasminknopper og jasmine sambac som deretter møter den intensive varmen og sødmen fra ylang-ylang. Den rike basen til duften består av sandeltre, benzoin og musk.

Dristig & utfordrende

Carolina Herrera Goodgirl Supreme tar deg til nye høyder. En utfordrende duft med noter av saftige gourmandbær, egyptisk jasmin, vetiver og kremete tonkabønne som inviterer deg til din opprørske side!

Høstens herreparfymer 2020

Intensiv fougére

Diesel Spirit Of The Brave Intense er enda mer intensiv enn originalen. Duften tilhører den orientalske Fougére-familien og det er en veldig elegant duft. Her er noter av varm vanilje, sypress og ferskt eple. Nydelig flaske i gull – et symbol på suksess og eleganse!

Aromatisk mesterverk

Lacoste Match Point er fylt med treaktige og aromatiske duftnoter. Her blir du møtt av en fantastisk blanding av maskuline akkorder av vetiver, kasjmir og basilikum som gir en unik duft. Et skikkelig mesterverk som passer til alle anledninger!

Varm og krydrete

Ralph Lauren Polo Red EdP er en varm og krydret duft med treaktige elementer. Duften inneholder noter av ingefær, salvie og naturlig tre. En luksuriøs og sensuell duft for deg som leter etter det lille ekstra!

Tips dine venner!