No More Bad Hair Days – tre tips mot hårdilemmas

NordicFeel Lifestyle

Fet hårbunn

Å vaske håret for ofte tørker ut hårbunnen og leder snart til en ond sirkel som lurer talgkjertlene til å produsere fett i et raskere tempo. La håret få en pause fra hårvasken med noen dagers mellomrom og la deg overraske over hvor raskt håret finner tilbake til sin opprinnelige balanse. Å vaske håret i for varmt vann samtidig som du utsetter det for varmeverktøy er også to onder som trigger produksjonen i en allerede fet hodebunn.

Anvend en mild shampoo og balsam eller produkter for fet hodebunn, unngå fete håroljer og hårvoks og hold ut noen dager mellom hver vask ved hjelp av en tørrshampoo.

Produkttips

Specifique Bain Anti-Pelliculaire

Kérastase
Les mer her

System Professional Balance Scalp

Wella
Les mer her

Dry shampoo

Maria Nila
Les mer her

Tørre tupper

Hårkvalitet og rutiner er to bakenforliggende årsaker til hår-battle nr. 2 og for deg som bleker eller striper håret er det ekstra viktig å tilføre fuktighet. Sats på en fuktgivende shampoo og balsam med en smoothing-effekt som myker opp og temmer håret.

La varmeverktøyene få en pause og skjem bort deg selv en gang i uken med en vitamincocktail i form av en beskyttende hårinnpakning.

Produkttips

All Soft Set

Redken
Les mer her

Elixir Ultime

Kérastase
Les mer her

Discipline

Kérastase
Les mer her

Hårskjema

Lag deg en strategi for hvordan du tar vare på håret ditt fra vask til vask. Utnytt de ulike tilstandene som håret har fra nyvasket til dagen innen neste shamponering. Innled uken med blanke, fønede lengder eller lokker som egner seg best for et nyvasket hår.

Påfør en glansspray eller ta i et par dråper med hårolje i håndflatene og dra fingrene gjennom håret om morgenen for en blank finish. Fra dag tre er håret egnet for en styling i en knute eller en løs hestehale. Skap ekstra volum og tekstur ved hjelp av en tørrshampo eller en volumgivende spray.

Her finner du alle våre hårpleiende produkter

Produkttips

Form

Sebastian
Les mer her

Dryclean Dry Shampoo

Lernberger Stafsing
Les mer her

System Professional Luxeoil

Wella
Les mer her
Tips dine venner!