Nyt vårsolen med solfaktor

Det er på tide å skjemme bort huden med herlige solstråler og en fantastisk glød. Vi gir deg produktene som forbedrer og beskytter i ett, og lar deg nyte vårsolen vårvakker og med god samvittighet.

NordicFeel Lifestyle

Finere hud med BB-Cream «Beauty Balm»

Den luksuriøse Shiseido Perfect Hydrating BB Cream med SPF 35 som beskytter huden fra solen skadelige stråler og gir en naturlig dekning med en lys og livlig finish. Opprettholder hudens fuktighetsbalanse og skaper en strålende og sunn glød, samtidig som du vil oppleve at porer og ujevnheter reduseres.

Et magisk alt-i-ett produkt som får huden til å stråle uten at den ser for sminket ut. Clarins BB Skin Perfecting Cream med SPF 25 gir en naturlig myk og vakker hud med en gjennomsiktig finish. Gjenoppliv trøtt hud med antioksidantrik kiwi og beskytt huden fra negativ miljøpåvirkning med hjelp av en et trippel anti-forurensingkompleks, anti-UV (100% mineralfilter) og beskytt mot frie radikaler.

”Color & Correct” med CC-Cream

Lancôme Miracle CC Cream er en fuktighetskrem som reduserer ujevnheter og etterlater huden myk og smidig. Gir perfeksjon samtidig som huden beskyttes fra solens skadelige stråler med SPF 50.

Dekning og korrigering i ett. La Roche-Posays Rosaliac CC-Creme med SPF 30 er produktet for deg med sensitiv hud som har en tendens til å bli rød, en CC Cream som umiddelbart dekker og korrigerer alle typer rødhet, uansett årsak, frekvens eller intensitet. Nyt en hud som føles fuktet, glatt og fri fra rødhet.

Foundation med SPF

Facefinity All Day Flawless Foundation fra Max Factor er en lett dekkende foundation som gir et naturlig strålende resultater, samtidig som huden fuktes. En foundation som jevner ut din hudtone, mykgjør, styrker og beskytter huden med SPF 15.

En silkemyk foundation som gir en jevn og naturlig base. Armani Maestro Fusion Foundation med SPF 15 smelter perfekt inn i huden og korrigerer ujevnheter uten at du får et for tykt lag i ansiktet. Maestro Fusion gir en utjevnende effekt der fine linjer og rynker reduseres. Vi liker også Fluid Finish Lasting Velvet Foundation med SPF 15 fra Sensai, som etterlater en fløyelsmyk hud fylt med fuktighet. Huden føles naturlig og frisk hele dagen.

Les også: Slik får du en pen brunfarge med selvbruning

 

Kjøp her:

Perfect Hydrating BB Cream

Shiseido
Les mer her

BB Skin Perfecting Cream

Clarins
Les mer her

City Miracle CC Cream

Lancôme
Les mer her

Rosaliac CC Cream

La Roche-Posay
Les mer her

Facefinity All Day Flawless Foundation

Max Factor
Les mer her

Fluid Finish Lasting Velvet Foundation

Sensai
Les mer her
Tips dine venner!