Nyt vårsolen med SPF

Det er på tide å skjemme bort huden med herlige solstråler og en fantastisk glød. Vi gir deg produktene som forbedrer og beskytter i ett, og lar deg nyte vårsolen litt ekstra.

NordicFeel Lifestyle

Finere hud med BB-Cream «Beauty Balm»

Den luksuriøse Shiseido Perfect Hydrating BB Cream med SPF 35 som beskytter huden fra solen skadelige stråler og gir en naturlig dekning med en lys og livlig finish. Opprettholder hudens fuktighetsbalanse og skaper en strålende og sunn glød, samtidig som du vil oppleve at porer og ujevnheter reduseres.

Et magisk alt-i-ett produkt som får huden til å stråle uten at den ser for sminket ut. Clarins BB Skin Perfecting Cream med SPF 25 gir en naturlig myk og vakker hud med en gjennomsiktig finish. Gjenoppliv trøtt hud med antioksidantrik kiwi og beskytt huden fra negativ miljøpåvirkning med hjelp av en et trippel anti-forurensingkompleks, anti-UV (100% mineralfilter) og beskytt mot frie radikaler.

”Color & Correct” med CC-Cream

Lumene CC-Cream unike 6-i-1 produktet som benytter den seneste teknologien er en lett, men likevel perfekt dekende foundation. Den påføres jevnt og glatt på huden, dekker og jevner ut ujevn hudtone og rødhet. En beskyttende krem med SPF 20. Sluttresultatet er en semi-matt og feilfri hud som ser glatt ut.

Foundation med SPF

Facefinity All Day Flawless Foundation fra Max Factor er en lett dekkende foundation som gir et naturlig strålende resultater, samtidig som huden fuktes. En foundation som jevner ut din hudtone, mykgjør, styrker og beskytter huden med SPF 15.

En silkemyk foundation som gir en jevn og naturlig base. Bareskin Pure Brightening Serum Foundation med SPF 20 smelter perfekt inn i huden og korrigerer ujevnheter uten å skape et for tykt lag.

Les også: Slik får du en pen brunfarge med selvbruning

 

Tips dine venner!