Julekalender

Oppdag årets julekalender

Vi kunne ikke holde oss, vi har tjuvkikket bak lukene i Nordicfeels julekalender! Er du nysgjerrig? Her får du se noen av produktene den inneholder.

NordicFeel Lifestyle

Julekalender

Nordicfeel Advent Calender 2020

Vi kunne ikke holde oss! Vi har snoket litt i Nordicfeels julekalender og kommer til å avsløre hva som skjuler seg bak noen av de 24 lukene. Kalenderen inneholder bestselgere, nyheter og herlige klassikere fra blant annet Clarins, Clinique, Hugo Boss, Estée Lauder, Filorga og Xlash. Nedenfor viser vi noen av våre favoritter!

Boss The Scent For Her EdP 7,5 ml

Boss The Scent for Her er parfymen som har tatt verden med storm siden lanseringen. I toppen finner du delikate noter av saftig fersken som sammen med søt honning skaper en sensuell duft.

Clarins Wonder Perfect Mascara 4D travel size

Mascara for deg som både vil ha lengde og volum! Den gir vippene de 4 dimesjonene av en perfekt look: tykkere, lengre, perfekt bøyde og definerte.

Clinique Fresh Pressed Clinical Daily And Overnight Boosters 10 ml

Et superprodukt som gjør det enkelt å gi huden en boost. Du blander bare to dråper sammen med din fuktighetskrem morgen og kveld.

Sebastian Dark Oil 30 ml

En drøm for håret ditt! Dark Oil jevner ut håret og gir struktur til frisyren uten en tung følelse.

Filorga Optim-Eyes Eye Contour Cream 4 ml

En redder for trøtte øyne! Denne øyekremen minimerer mørke ringer, hevelse og fine linjer. Inneholder blant annet oppstrammende peptider som reduserer hevelse og fuktighetsbindende hyaluronsyre som gir en utrolig utglattende effekt.

Xlash Tweezer

Få fine øyebryn! med Xbrow Perfect Brow Tweezer kommer du kunne skape de perfekte øyebryn du alltid har drømt om.

L’Occitane Almond Shower Oil 75 ml

Du kommer aldri til å glemme første gangen du bruker den berømte Almond Shower Oil! Når mandeloljen kommer i kontakt med vann bydden en umiddelbart et fyldig og luksuriøst skum som gir hele kroppen en silkemyk følelse.

Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil Floral 10 ml

En næringsgivende, reparerende og beskyttende tørrolje for silkemyk hud og glansfult hår. Har friske og delikate noter av grapefrukt, magnolio og musk.

OBS! i inlegget har vi linket til produktene i full size, men i julekalenderen inngår mindre varianter.

Her finner du alle våre adventskalendere på Nordicfeel.

Tips dine venner!