Parfymene du ikke vil være foruten i høst og vinter

Parfymelanseringene vi virkelig har ventet på, et par klassikere, noen av våre egne favoritter og noen bortgjemte perler. Vi i Nordicfeel lister opp høsten og vinterens parfymer du ikke vil gå glipp av!

NordicFeel Lifestyle

Icy Floral

Gucci Bloom slo oss som en forbauselse da den ble lansert i slutten av august! I tillegg til en lekker flaske som vi gjerne lar stå fremme, kjennes denne som en moderne klassiker. Den rike duften av hvite blomster gir den akkurat passe power, samtidig som den forblir feminin.

Splendida Rose Rose fra Bvlgari er en klassisk duft i den ny tapning. I tillegg til roser (selvfølgelig) får du hvit mulberry, mandarin og patchouli. En varm og søt duft som samtidig opprettholder en moden og frisk stil.

Velvet Orchid fra Tom Ford føles som en glamorøs blomsterhage. På aller beste mulige måte. Jasmine, rose, orkide, magnolia, hyacinth, påskelilje og heliotrope lander mykt i basnoter som vanilje og tre. Ahhh… sommerfølelse!

Gucci Bloom

Gucci
Les mer her

Splendida Rose Rose

Bvlgari
Les mer her

Velvet Orchid

Tom Ford
Les mer her

Spice and everything nice

Calvin Kleins Deep Euphoria er virkelig en perfekt høstduft som er både krydret og floral. Det er en sexy duft som hinter om selvtillit, akkurat som vi liker det!

Tom Fords Jasmin Rouge er en krydret favoritt for de som ikke vil ha noe «rotete». Duften åpner opp i mandarin, kanel, ingefær, kardemomme og pepper for å forsynes mykt med vanilje, lær og tre notater.

Black XS fra Paco Rabanne begynner i chili og tranebær og bytter deretter til kakao, rose og fiolett før den slutter i vanilje og tre. For en rocka cocktail!

Deep Euphoria

Calvin Klein
Les mer her

Jasmin Rouge

Tom Ford
Les mer her

Black XS

Paco Rabanne
Les mer her

Sweet as Sugar

Elie Saabs Girl of Now er en favoritt hos mange av jentene på Nordicfeel. Med noter av pistasj, pære, mandel og oransje. Det blir rett og slett friskt, klart og kremaktig. Perfekt for de som liker sø lukt uten lukt av godteri.

Scandal fra Jean Paul Gaultier kan du nesten ikke gå glipp av! Honning og blodapplesin gir den deilige søte lukten. For de som vil lukte søtt, men litt sprøtt.

Matiers Fleur De Pêcher fra Karl Lagerfeldt er en behagelig parfyme med snev av fersken og nashipære og jasmin. Enkel, men elegant, mens sødmen virkelig kommer frem.

Girl of Now

Ellie Saab
Les mer her

Scandal

Jean Paul Gaultier
Les mer her

Matiers Fleur De Pêcher

Karl Lagerfeld
Les mer her
Tips dine venner!