Perfekt base med GloMinerals

Skap en lekker sommersminke og en solkysset følelse med GloMinerals. Mineralsminke som pleier huden samtidig som den gir en fin og perfekt finish.

NordicFeel Lifestyle

Med Glominerals er det lett å få til en perfekt base. Sminken tar til og med vare på huden med A, C- og E-vitaminer og grønn te-ekstrakt. Følg stegene nedenfor for en bronzet og fresh sommermakeup.

Slik gjør du:

Begynn med foundation

Begynn med en lett og oljefri foundation GloLiquid Foundation Satin, GloMinerals. Velg gjerne en med en litt gulere tone og litt mørkere nyanse en din egen hudtone. Jobb produktet grundig inn og ikke glem halsen.

Appliker en solbrun bronzer

Velg en solbrun bronzer GloBronze Duo, GloMinerals og påfør den med hjelp av en stor børste langs med hårfestet og under kinnbenet

Gi deg selv en frisk look med rouge

For å få en ekte sommerfølelse og en fin look, påfør en rosapigmentert creme rouge GloCream Blush, GloMinerals  på midten av kinnbenet og opp mot tinningen

Fiks gløden med en highlighter

Avslutt med å påføre en skimrende highlighter Shimmer Duo, GloMinerals ovenfor dine kinnben, midt på nesen, over amorbuen og på kinnene. Dette skaper en sunn og frisk sommerhud med glow.

GloLiquid Foundation Satin

Glo Minerals
Les mer her

Glo Bronze Duo

Glo Minerals
Les mer her

GloCream Blush

Glo Mineral
Les mer her

Shimmer Duo

Glo Mineral
Les mer her
Tips dine venner!