Skjønnhetsknep for deg med tørr hud

Her forteller jeg om hva som er en tørr huds verste fiende samt hvilke produkter som slukker tørsten.

Hudterapeut Magdalena

Du har tørr hud om…

…du har veldig små porer som knapt er synlige, huden føles stram og flassete. Hvis du noen ganger får kløe og kan utvikle eksem. Huden får imidlertidig nesten aldri kviser fordi den har et underskudd av talg/sebum.

Hvorfor har du tørr hud?

Som med nesten alle hudtyper, kan det ha genetiske årsaker, men det kan også skyldes hormoner, alder, miljøpåvirkning og feil bruke av hudpleieprodukter.

Slik tar du vare på tørr hud

En tørr hud er også en veldig sensitiv hud så bruk milde produkter og boost huden med fuktighet og fett. Skjem bort huden din ofte med nærende masker som gir fukt og næring. Bruk serum under fet dag- og nattkrem. Serum er et fantastisk produkt for deg med tørr hud på grunn av sine små molekyler går inn i huden og tilfører fuktighet i dybden.

Vanligste feilene for tørr hud

Du vasker huden din for mye. Vann, og spesielt varmt vann, er din verste fiende fordi vannet tørker ut huden. Dusjer du hver dag rekker ikke huden gjenopprette seg og vanlige feil er også bruk av feil rengjøringsprodukter som vil gjøre deg altfor ren og som tar bort ditt naturlige fettlag.

Visste du at huden produserer mindre talg, jo ​​eldre vi blir, og hudcellene evne til å holde på fuktigheten avtar med alderen?

Les også: 5 steg til en friskere hud

Mine anbefalinger:

Lähde Intense Hydration 24H Moisturizer

Lumene
Les mer her

Orexcellence Energy Concentrate Youth Mask

Decléor
Les mer her

Aromessence Marjolaine Nourishing Serum

Decléor
Les mer her

Daily Essentials Dry Skin Soothing Cleansing Mousse

NIVEA
Les mer her

Hydra-Essentiel Rich Creme Very Dry Skin

Clarins
Les mer her

Moisture Surge Overnight Mask

Clinique
Les mer her
Tips dine venner!