Sommerhår

Slik får du et fint sommerhår

Akkurat nå er det superpopulært med volum og fine beachkrøller. Her tipser NordicFeels frisør Cibeles om produktene som gjør det enkelt å fikse sommerhåret!

NordicFeel Lifestyle

Sommerhår

Slurvete sommerkrøller

Jeg blir aldri lei av fine beachkrøller, men “slurvete” looken kan noen ganger være vanskelig å få til. Ghds Soft Curl Tong er en stor krølltang som gjør det enkelt å få krøllene du vil ha. Bøy bare tuppene i underhåret og krøll overhåret mer nøyaktig. Dra fingrene gjennom håret og avslutt med saltvannspray.

  1. Curve Soft Curl Tong

    ghd

Beskyttende glans

En varmebeskyttelse som skiller seg fra andre er Sebastian Trilliant Thermal Protection Hair Spray. Det er en lett spray som beskytter håret samtidig som det skaper volum og gir en strålende glans. Kan brukes både i tørt og fuktig hår.

  1. Trilliant 150 ml

    Sebastian Professional

Sunne lengder

Jeg elsker luksuriøse hårpleieserier som redder slitt hår! Silk Bloom sjampo og balsam fra Shu Uemura mykgjør, reparerer og gir en frisk duft. Vil du gi håret ekstra næring er hårkuren veldig bra og gjør akkurat hva den lover!

Herlig kort

For korte frisyrer anbefaler jeg Maria Nilas vokserie Minerals som finnes i fire ulike varianter. Bruk i fuktig hår og føn inn produktet eller bruk som en finish i tørt hår for hold og glans.

Glamorøs volum

I sommer er volumet i fokus! Multistyle fra Babyliss er et flott produkt for alle som vil ha mer volum og få til frisørføningen hjemme. Det er en kombinasjon av hårføner og rundbørste i ett som gjør det enkelt å style den bølgete frisyren.

Tips dine venner!