Sommerfavoritter

Sommerens skjønnhetsfavoritter 2020

Gjør deg klar for sommeren med herlige produkter som passer ekstra godt i løpet av den varmeste tiden av året! Her har vi på Nordicfeel valgt ut 15 feriefavoritter innen hårpleie, hudpleie og sminke.

NordicFeel Lifestyle

Sommerfavoritter

Sommerglow

Start sesongen med festglow deluxe! Om sommeren er vi glade for å bruke lettere baseprodukter som fokuserer på å gi ekstra glød.  Her finner du hele vårt glow-sortiment.

Forfriskende

Uansett om om dagene er lange og varme eller om regnet kommer fortjener huden din forfriskende produkter som kjøler ned og frisker opp etter lange dager og netter.

Alltid i ferievesken

Nyt av solen, men ikke glem å beskytte ansikt og kropp! Her er tre must-haves som gjerne får være med i ferievesken. Her har vi samlet all solkrem på Nordicfeel.

Fra beach til after beach

Hemmeligheten bak en fin after beach-look er å holde det enkelt. Sats på noen få detaljer og gå heller for en skimrende kroppsolje som fremhever solfargen.

Feriehåret

Er du ikke født med naturlige beachkrøller? Ikke fortvil. Her er produktene som gir deg en herlig sommerhår på veldig kort tid. Hvis du leter etter hele vårt hårpleiesortiment kan du klikke her.

Tips dine venner!