Ta tilbake sommergløden i vinter

Okey, så snakker vi januar og mørketid. Savnet etter sol og sommer påvirker både sinn og kropp, men fortvil ikke. Det finnes hjelpemidler til å ta gløden tilbake.

NordicFeel Lifestyle

Den norske vinteren kan være tøff mot den sarte ansiktshuden. Kombinasjonen av et varmt inneklima og bitende kalde vintervinder så fort man kommer utenfor dørstokken kan føre til tørr og gusten hud.

Rens, skrubb og mask deg til fuktighet

Det kan være fristende å stå klar med fuktighetskrem med en gang man føler seg litt stram i maska, men riktig forarbeid er essensielt for at fukten i det hele tatt skal trekke inn.

Peel minst en gang i uken i vintermånedene for å få vekk død hud. Det må til for at fuktigheten du tilfører skal fungere optimalt.

Det er kjempelurt å booste vinterhuden med fuktmasker som gir langvarig fukt og er rik på fettstopper. Vi elsker sovemasken Ibuki fra Shiseido som  gir maksimal fuktighet og reparere huden over natten. En vitaminbombe for huden med en herlig duft av fiol.

Husk at vi fra naturens siden har oljer i huden, så dette kjenner huden igjen. Oljer passer for alle – selv de med fet kombinasjonshud- og er med på å balansere huden og tilfører masse fukt. Finn en olje som passer ditt behov og det kan brukes alene, som serum, blandes inn i fuktighetskremen eller til og med inn i foundationen for å få et fuktig, glødende uttrykk. Vi elsker Lotus Face Treatment Oil fra Clarins. 

Smør deg mens fuktig

Man bør alltid smøre huden mens den er fuktig, og bruke dusjolje på kroppen. Sørg også for å drikke mye vann og bruk gjerne en fuktspray i løpet av dagen i et tørt inneklima – og så skader det ikke å få i seg nok Omega 3 heller.

Juks deg til glød

Man kan lett jukse seg litt mer glødende med en selvbruner, som alltid bør påføres peelet og fuktet hud for best resultat. Vi har testet selvbrunere og foretrekker spesielt Self Tanning Instant Gel fra Clarins. 

Rouge gir deg frisk farge umiddelbart, men ikke fall for fristelsen å gå for de mørkeste fargene i vintermånedene. Du vil ha et naturlig resultat og det oppnår du best med de «mildere» fargene.

Et strøk leppestift i en varm farge eller en herlig lipgloss og du er Good To Go! Og det skader ikke påføre en herlig duft av sommer heller. Nå har Escada lansert sin 2018 Limited Edition duft – Sorbetto Rosso – og den bringer fram sommerminner. Vi i Nordicfeel har testet den og du kan lese her hva vi synes.

Anbefalte produkter:

Rinse Off 7 Day Scrub Cream

Clinique

En mild skrubb for alle hudtyper

Les mer her

Ibuki Beauty Sleeping Mask

Shiseido

Fuktighetsgivende maske som er lik 8 timers søvn for huden din.

Les mer her

Lotus Face Treatment Oil

Clarins

Eteriske oljer som virker sammentrekkende, rengjørende og normaliserende.

Les mer her

Eight Hour Miracle Hydrating Mist

Elisabeth Arden

Inneholder antioksidantrike Superfruit Blend, som etterlater huden styrket og med et sunt utseende.

Les mer her

Self Tanning Instant Gel

Clarins

Gir huden din umiddelbart varm, gylden farge, uten soleksponering med en jevn, langvarig solbrun resultat.

Les mer her

Cheek Blush

Shiseido

Gir huden en vakker silkeaktig glød med sine naturlige strålende nyanse

Les mer her

Amazing Lipstick

Makeup Revolution

Kremet leppestift med god farge som holder lenge

Les mer her

Collistar

Gloss Design

Ultra-glossy og skimrende lipgloss som gjør leppene dine glitrende og blendende!

Les mer her

Sorbetto Rosso

Escada

En duft fylt av nytelse og glede, som fører tankene til den italienske Amalfikysten og følelsen av å leve la dolce vita

Les mer her
Tips dine venner!