Toppliste dameparfymer 2017

Sugen på å starte neste år med en ny spennende duft? Sjekk ut vår oppdaterte toppliste med våre 20 bestselgende dufter for damer. Nå har vi lagt til våre bestselgende nyheter for ekstra inspirasjon.

NordicFeel Lifestyle

Topplisten dameparfymer

Er det ikke på tide å komplementere din duftgarderobe med en ny parfyme? For å gjøre det enklere for deg å finne de mest populære dameduftene har vi laget denne topplisten på våre bestselgere. Både klassiske dufter og nykommere er med på topplisten.

Parfyme etter årstid

Å velge en parfyme er ikke alltid helt enkelt da det jo finnes så mange å velge i mellom. Et tips er å spørre deg selv når du kommer til å bruke parfymen; skal du ha din duft til hverdag eller til festligere situasjoner? Vår anbefaling er å ha flere parfymer hjemme for alltid å ha en som passer til de ulike tilfellene.

Vel gjerne lettere, mer fruktige om sporty parfymer på sommeren og tyngre på vinteren, men følg ikke dette slavisk. Viktigst er at du trives med din duft og at du selv synes det reflekterer din personlighet. 

Valg av parfyme handler som oftest om å skape sin sosiale plass, og det man lukter kan man faktisk bruke som et våpen til å beskytte seg selv med. Bruker du en kraftig og sterk parfyme, vil andre se på deg som uredd, mener enkelte parfymeeksperter. Vi driver med idrett, vi er mødre, vi er businesskvinner, vi er avslappet og vi er travle. Da kan man gjerne ha en til to til tre dufter man veksler mellom alt etter hva slags situasjon man er i og hvordan man ønsker å uttrykke seg. Bare husk at for at parfymen skal holde seg lengst mulig må den oppbevares rett.

Andre nyttige tips

Ren parfyme anbefales til bruk på pulspunktene fordi kroppstemperaturen er litt høyere, og duften utvikler seg raskere. Blir duften for pågående, unngå parfyme bak ørene eller på brystet. Prøv heller håndleddene, albuer, gjerne ankler og bak knær. Duftmolekylene stiger og kommer til sin rett.

Ikke bruk parfyme på huden om sommeren, når du er ute i solen. Dette tørker ut huden og kan gi deg hvite pigmentflekker. Bruk heller parfyme i håret på dagen, og vent til solen har gått ned før du sprayer huden.

Eau de toilette kan sprayes sjenerøst, gjerne over hele kroppen. Et generelt dufttips fra parfymeeksperter, er å spraye duft ut i luften og gå inn i duftskyen. Da setter duftregnet seg som diskret effekt over hele deg.

Her kan du lese om de mest populære parfymene fra tidliger iår

Her finner du alle våre dameparfymer 

 

Toppliste dameparfymer:

1. Bright Crystal

Versace
Les mer her

2. The Scent For Her

HUGO BOSS
Les mer her

3. Miss Dior

Christian Dior
Les mer her

4. 3 L'Impératrice

Dolce & Gabbana
Les mer her

5. Fiesta Carioca

Escada
Les mer her

6. Fantasy

Britney Spears
Les mer her

7. Light Blue

Dolce & Gabbana
Les mer her

8. Taj Sunset

Esacada
Les mer her

9. Lady Million

Paco Rabanne
Les mer her

10. Black Opium

Yves Saint Laurent
Les mer her

11. Si

Giorgio Armani
Les mer her

12. Flowerbomb

Viktor & Rolf
Les mer her

13. La Vie Est Belle

Lancôme
Les mer her

14. Midnight Fantasy

Britney Spears
Les mer her

15. Flora Gorgeous Gardenia

Gucci
Les mer her

16. Daisy Eau So Fresh EdT

Marc Jacobs
Les mer her

17. Celebrate N.O.W.

Escada
Les mer her

18. The One

Dolce & Gabbana
Les mer her

19. Laura

Laura Biagotti
Les mer her

20. Daisy Eau So Fresh Kiss

Marc Jacobs
Les mer her

Vår favoritt: CK In2U for Her

Calvin Klein
Les mer her

Våre bestselgende parfymenyheter høst/vinter 2017

L'Eau D'Issey

Issey Miyake
Les mer her

Warm Cashmere

CLEAN
Les mer her

Peach Blossom

Tommy Hilfiger
Les mer her
Tips dine venner!