Selvbruning

Toppliste: Selvbruning

NordicFeel Lifestyle

Selvbruning

Selvbruning

Selvbruning er tilgjengelig i mange ulike former. Lotion, gel, mousse, spray og olje er de vanligste. Alle gjør deg brun og du kan velge variant etter personlig preferanse. Spray er bra for de delene på kroppen som er vanskelig å komme til (f.eks ryggen), lotion pleier å gi ekstra fuktighet og mousse tørker veldig fort.

Det finnes også selvbruning som gjør deg brun etter èn påføring. Vil du ha en naturlig farge som er lett å kontrollere kan en gradual tan være bedre. Her får du litt mer farge ved hver påføring og det tar et par dager å bygge opp til ønsket farge.

For å unngå irritert hud anbefaler vi to forskjellige selvbruningsprodukter. Èn for kroppen og èn som er spesialtilpasset for ansiktet. Vil du ikke investere i to forskjellige bør du lese nøye om din selvbruning kan brukes i ansiktet. Du skal ikke bruke samme body lotion på bena som i ansiktet – tenk at det samme gjelder for selvbruning!

Her finner du alle selvbruningsprodukter hos NordicFeel.

Toppliste Selvbruning:

 1. Instant Self-Tanning Mousse Medium Dark 150 ml

  IDA WARG Beauty
 2. Self-Tanning Mousse 150 ml

  IDA WARG Beauty
 3. Tanning Mitt

  IDA WARG Beauty
 4. Self-Tanning Face Lotion 50 ml

  IDA WARG Beauty
 5. 1 Hour Tan 150 ml

  Cocoa Brown
 6. Self-Tanning Spray 150 ml

  IDA WARG Beauty
 7. DermaSpa 200 ml

  Dove
 8. Instant Self Tanning Mousse Extra Dark 150 ml

  IDA WARG Beauty
 9. Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist 80 ml

  St.Tropez

Selvbruning toppliste 2019

Topplisten er basert på salg og trender hos NordicFeel som er en ledende aktør i Norden. Listen oppdateres kontinuerlig for at du skal kunne finne de mest aktuelle produktene.

Tips dine venner!