Alt du vil vite om Medik8

Nysgjerrig på Medik8? Merket har produkter som inneholder noen av de mest effektive ingrediensene for en strålende hud! Her forteller vi deg alt du vil vite om merkets enkle CSA-filosofi.

NordicFeel Lifestyle

Medik8 – hudpleie med aktive ingredienser

Kanskje du har hørt begrepet «aktive ingredienser» før? Denne typen hudpleieprodukt har virkelig populære og mange leter derfor etter merker som tilbyr akkurat det. Medik8 er et slikt merke som brukes av både nybegynnere og ivrige skjønnhetsentusiaster. Vi forstår hvorfor merket appellerer til så mange! Medik8 har en enkel CSA-filosofi der C for vitamin C, S for solbeskyttelse og A for vitamin A. Disse tre trinnene gir en hud med mer glans, raffinert hudstruktur og jevn hudtone. Se nedenfor, vi går gjennom Medik8s forskjellige produkter innenfor CSA-filosofien.

 

 • Bruk vitamin C om morgenen, helst et vitamin C serum, men det kan også være en krem.
 • Bruk alltid solkrem.
 • Påfør vitamin A om kvelden i form av serum eller krem.

 

 

Medik8 C-vitamin & C tetra serum

Glød er øverst på manges ønskeliste, og da er vitamin C en perfekt ingrediens. Medik8s C-Tetra Serum er et C-vitaminserum som jevner ut hudtonen og hjelper huden å forbli hydrert. Serumet øker kollagenproduksjonen, beskytter huden mot solskader og frie radikaler, samtidig som pigmentflekker reduseres og synlige tidlige tegn på aldring reduseres.

Tips på produkter

 1. C-Tetra Serum 30 ml

  Medik8
 2. C-Tetra Luxe 30 ml

  Medik8
 3. Daily Radiance Vitamin C 50 ml

  Medik8

Medik8 solbeskyttelse

Solkrem bør være en åpenbar del av hudpleierutinen din, og spesielt hvis du vil unngå pigmentering (ja, dette gjelder også på overskyede dager). Du bør derfor helst bruke solkrem hver dag, hele året for å beskytte huden maksimalt. Medik8s solkrem synker lett ned i huden uten å etterlate en fet film, noe som gjør dem lettere å påføre.

Tips på produkter

 1. Advanced Day Total Protect SPF 30 50 ml

  Medik8
 2. Daily Radiance Vitamin C 50 ml

  Medik8
 3. Advanced Day Eye Protect SPF 30 15 ml

  Medik8

Medik8 A-vitamin – Retinol

Vil du jobbe med å minimere fine linjer, pigmentering og kviser? Da bør du investere i et retinolprodukt (også kalt vitamin A) og helst et serum. Medik8s utvalg inkluderer flere serum med retinol som aktivt arbeider for å forbedre hudstrukturen. Retinol er et veldig effektivt produkt og forskjellige hudtyper tåler forskjellige konsentrasjonsmengder. Blant Medik8s produkter kan du enkelt velge intensiteten ved å se hvor mange prosent serumet har. Hvis du har veldig sensitiv hud, kan bakuchiol være et alternativ i stedet

 1. Retinol 3 TR 15 ml

  Medik8
 2. Intelligent Retinol 6TR Serum 15 ml

  Medik8
 3. Intelligent Retinol 10TR Serum 15 ml

  Medik8
 4. Bakuchiol Peptides 30 ml

  Medik8
Tips dine venner!