Toppliste: Neglelakk

Leter du etter den beste neglelakken eller vil da bare ha inspirasjon til en ny og lekker neglelakk? Sjekk ut vår toppliste med våre 10 bestselgende neglelakker akkurat nå.

NordicFeel Lifestyle

Er du på jakt etter en ny neglelakk som sitter lenge og som ikke slites av like fort? Vi har samlet våre 10 bestselgende neglelakker for å gjøre jakten enklere. Hver neglelakk finnes i flere ulike farger for at du skal kunne uttrykke din personlighet og humør gjennom fargene.

Glitterlakk

Vi har alle vært der. Påført glitterlakk for en kveld og så måtte kjempe med å fjerne det dagen etter. For å kunne fjerne glitteret anbefaler vi en Peel Off-underlakk. Med denne kan du lett dra bort lakken uten neglelakksfjerner. Du kan også bruke det om du ofte vil bytte neglelakkfarge, uten å slite for mye på neglen.

Tips for lengre holdbarhet

For å lette påføringen kan du lakke hver negl i tre tynne lag, ett i midten og ett på hver side, noen millimeter fra neglebåndet. Det kommer till til å synes at det det mangler noen millimeter og du trenger ikke bekymre deg for at du lakker utenfor neglen. Tynne lag holder bedre en tykke, vil du har mer dekning kan du vente til lakken er helt tørr og så lakke en tynt lag ovenpå. Prøv også å bruke en topplakk annenhver dag for å øke holdbarheten på neglelakken under.

 1. 1

  Gel Couture Nail Polish 210 On The List 13,5ml

  Essie
 2. 2

  Gel Couture Top Coat 13,5ml

  Essie
 3. 3

  Nail Lacquer Go with the Lava Flow 15ml

  OPI
 4. 4

  Nail Lacquer Bogota Blackberry 15ml

  OPI
 5. 5

  Color Show Nail Polish 677 Blackout R 7ml

  Maybelline
 6. 6

  Sugar Nails 100 Diamond Crush 6ml

  IsaDora
  75 kr Midlertidig utsolgt
 7. 7

  Nail Polish 497 Clothing Optional

  Essie
 8. 8

  Top Coat Speed Setter 13,5 ml

  Essie

PS: Et ekstra lite tips er å legge litt overlakk på toppen av neglen for å forhindre at lakken skaller av ytterst på neglen.

Tips dine venner!