Toppliste: Neglelakk

Leter du etter den beste neglelakken eller vil da bare ha inspirasjon til en ny og lekker neglelakk? Sjekk ut vår toppliste med våre 10 bestselgende neglelakker akkurat nå.

NordicFeel Lifestyle

Er du på jakt etter en ny neglelakk som sitter lenge og som ikke slites av like fort? Vi har samlet våre 10 bestselgende neglelakker for å gjøre jakten enklere. Hver neglelakk finnes i flere ulike farger for at du skal kunne uttrykke din personlighet og humør gjennom fargene.

Tips for lengre holdbarhet

For å lette påføringen kan du lakke hver negl i tre tynne lag, ett i midten og ett på hver side, noen millimeter fra neglebåndet. Det kommer till til å synes at det det mangler noen millimeter og du trenger ikke bekymre deg for at du lakker utenfor neglen. Tynne lag holder bedre en tykke, vil du har mer dekning kan du vente til lakken er helt tørr og så lakke en tynt lag ovenpå. Prøv også å bruke en topplakk annenhver dag for å øke holdbarheten på neglelakken under.

 1. 1

  Nail Lacquer 15 ml

  OPI
  kr 169 Midlertidig utsolgt
 2. 2

  Classic 13,5 ml

  Essie
 3. 3

  Vite 14 ml

  Seche
 4. 4

  Top Coat 15 ml

  OPI

PS: Et ekstra lite tips er å legge litt overlakk på toppen av neglen for å forhindre at lakken skaller av ytterst på neglen.

Tips dine venner!