Toppliste: Neglelakk

Leter du etter den beste neglelakken eller vil da bare ha inspirasjon til en ny og lekker neglelakk? Sjekk ut vår toppliste med våre 10 bestselgende neglelakker akkurat nå.

NordicFeel Lifestyle

Er du på jakt etter en ny neglelakk som sitter lenge og som ikke slites av like fort? Vi har samlet våre 10 bestselgende neglelakker for å gjøre jakten enklere. Hver neglelakk finnes i flere ulike farger for at du skal kunne uttrykke din personlighet og humør gjennom fargene.

Glitterlakk

Vi har alle vært der. Påført glitterlakk for en kveld og så måtte kjempe med å fjerne det dagen etter. For å kunne fjerne glitteret anbefaler vi en Peel Off-underlakk. Med denne kan du lett dra bort lakken uten neglelakksfjerner. Du kan også bruke det om du ofte vil bytte neglelakkfarge, uten å slite for mye på neglen.

Tips for lengre holdbarhet

For å lette påføringen kan du lakke hver negl i tre tynne lag, ett i midten og ett på hver side, noen millimeter fra neglebåndet. Det kommer till til å synes at det det mangler noen millimeter og du trenger ikke bekymre deg for at du lakker utenfor neglen. Tynne lag holder bedre en tykke, vil du har mer dekning kan du vente til lakken er helt tørr og så lakke en tynt lag ovenpå. Prøv også å bruke en topplakk annenhver dag for å øke holdbarheten på neglelakken under.

 1. 1

  Sugar Nails 104 Purple Crush 6ml

  IsaDora
  75 kr Midlertidig utsolgt
 2. 2

  7 Day Hybrid Top 5ml

  Depend
 3. 3

  Color Show Nail Polish 549 Midnight Taupe 7ml

  Maybelline
  45 kr Midlertidig utsolgt
 4. 4

  Gel Effect Nail Polish 15 Petals 5ml

  Lumene
  75 kr Midlertidig utsolgt
 5. 5

  Holographic Nails Golden Edition Jet Setter 6 ml

  IsaDora
  85 kr Midlertidig utsolgt
 6. 6

  Nail Nurse Stronger Nails 12ml

  Rimmel
  65 kr Midlertidig utsolgt
 7. 7

  Peel Off Base 6ml

  IsaDora
  89 kr Midlertidig utsolgt
 8. 8

  Gel Effect Nail Polish 3 On the Beach 5ml

  Lumene
  75 kr Midlertidig utsolgt
 9. 9

  Wonder Nail Vintage Rose 6 ml

  IsaDora
  75 kr Midlertidig utsolgt

PS: Et ekstra lite tips er å legge litt overlakk på toppen av neglen for å forhindre at lakker skaller av ytterst på neglen.

Tips dine venner!