Toppliste: Neglelakk

Leter du etter den beste neglelakken eller vil da bare ha inspirasjon til en ny og lekker neglelakk? Sjekk ut vår toppliste med våre 10 bestselgende neglelakker akkurat nå.

NordicFeel Lifestyle

Er du på jakt etter en ny neglelakk som sitter lenge og som ikke slites av like fort? Vi har samlet våre 10 bestselgende neglelakker for å gjøre jakten enklere. Hver neglelakk finnes i flere ulike farger for at du skal kunne uttrykke din personlighet og humør gjennom fargene.

Glitterlakk

Vi har alle vært der. Påført glitterlakk for en kveld og så måtte kjempe med å fjerne det dagen etter. For å kunne fjerne glitteret anbefaler vi en Peel Off-underlakk. Med denne kan du lett dra bort lakken uten neglelakksfjerner. Du kan også bruke det om du ofte vil bytte neglelakkfarge, uten å slite for mye på neglen.

Tips for lengre holdbarhet

For å lette påføringen kan du lakke hver negl i tre tynne lag, ett i midten og ett på hver side, noen millimeter fra neglebåndet. Det kommer till til å synes at det det mangler noen millimeter og du trenger ikke bekymre deg for at du lakker utenfor neglen. Tynne lag holder bedre en tykke, vil du har mer dekning kan du vente til lakken er helt tørr og så lakke en tynt lag ovenpå. Prøv også å bruke en topplakk annenhver dag for å øke holdbarheten på neglelakken under.

 1. 1

  Gel Couture Nail Polish 13 ml

  Essie
 2. 2

  Gel Couture Top Coat 13.5 ml

  Essie
 3. 3

  Nail Lacquer 15 ml

  OPI
 4. 4

  Nail Lacquer 15 ml

  OPI
  199 kr Midlertidig utsolgt
 5. 5

  Color Show Nail Polish 7 ml

  Maybelline
 6. 6

  Sugar Nails 6 ml

  IsaDora
  85 kr Midlertidig utsolgt
 7. 7

  Nail Polish

  Essie
 8. 8

  Top Coat 13.5 ml

  Essie
  155 kr Midlertidig utsolgt

PS: Et ekstra lite tips er å legge litt overlakk på toppen av neglen for å forhindre at lakken skaller av ytterst på neglen.

Tips dine venner!