Sommerens fineste frisyre: high pony tail

Stram og elegant eller avslappet slurvete? En høy hestehale er sommerens trendfavoritt. Fungerer like fint på stranden og ved bassenget som på sene partynetter. Vi viser deg hvordan i fire enkle steg. No more bad hair days!

NordicFeel Lifestyle

Varmebeskytt

Uansett stil er varmebeskyttende spray hårets beste venn før føning. Påfør over hele håret og føn rett fra rot til tupp for å lukke hårstråene og skape ekstra glans.

Varmebeskyttende produkter legger seg rundt hårstrået og beskytter håret mot den skadelige varmen. Påfør varmeskyttende produkt fra toppen og ut i tuppene i fuktig hår før føning, eller i tørt hår før bruk av rette- eller krølltang. Det finnes mange ulike varmeskyttende produkter, både i sprayform og leave-in-formel. Husk at håret alltid skal være helt tørt før du bruker stylingjern.

Her finner du all vår varmebeskyttelse

Børst

Børst håret og samle det i et høyt feste, hvor nøye er avhengig av om du vil ha en stram eller løs tail. Et triks er å velge en børste med tett bust for et stramt feste og en større børste for en mer avslappet stil.

Pass på å få et feste som holder ved å bruke doble strikker. En fin detalj er å lirke ut litt hår fra hestehalens underside og vikle rundt strikken før du fester toppen med en lusespenne.

Forbered

Allerede nå kan du bestemme om hestehalen skal være elegant eller avslappet. En fuktighetsgivende sjampo gjør håret mykt og lettere å jobbe med for å skape frisyren. Om du heller vil ha et resultat som ser litt mer slurvete ut kan du bruke en volumgivende sjampo som gjør håret ekstra fuktig.

Finish

For å samle småhår og skape et stramt resultat kan du jobbe inn noen dråper serum i handflatene som du stryker over håret og langs hestehalen. For et resultat som holder lenger kan du påføre en lett spray over hodet og stryk med håndflaten bakover for å samle småhår og overflødig sprayvæske.

Vil du forsterke en allerede slurvete tail så er en saltvannsspray eller en tørrsjampo et effektivt triks som bygger volum og gir håret en pen, avslappet tekstur.

Her finner du alt fra Björn Axén.

Anbefalte produkter

Heat Styling Protection

Björn Axén

Varmebeskyttende spray

Les mer her

Maple Wood Detangling Brush

Björn Axén

Børste egnet for alle hårtyper

Les mer her

Organic Moisturizing

Björn Axén

Mykgjørende sjampo

Les mer her

Volumizing

Björn Axén

Volumgivende sjampo

Les mer her

Dry Shampoo Soft Touch

Björn Axén

Effektiv tørrsjampo med god duft

Les mer her
Tips dine venner!