Kenza

Alt du trenger å vite om Kenzas nye parfyme

Bloggeren og influenceren Kenza slipper sin første parfyme sammen med Nordicfeel. I et intervju forteller hun alt du trenger å vite om parfymen ALANI.

NordicFeel Lifestyle

Kenza

Nordicfeel slipper nok et parfymesamarbeid! Denne gangen med bloggeren og influenceren Kenza. Sammen med Nordicfeels parfymør har hun skapt den eksotiske og feminine duften ALANI.

— Jeg visste at det var riktig når jeg hadde den på en hel dag og jeg kunne ikke slutte å lukte på håndleddet, jeg elsker denne duften så mye, sier Kenza.

Fortell litt om hvordan du kom på at du ville lage en parfyme sammen med Nordicfeel?

— Jeg har alltid hatt en liten drøm om å lansere min egen parfyme, spesielt siden jeg har hatt litt problemer med å finne min signaturduft blant det store utvalget av parfymer. Dette har gjort at jeg ikke har brukt så mye parfyme, noe som har vært litt kjedelig. Når ideen kom frem så var det ikke vanskelig å takke ja.

 

Hvordan kom du frem til navnet ALANI?

— Jeg ville ha et kort navn som føltes feminint og samtidig løfte fram en av mine favorittingredienser i parfyme – Orange Blossom. Vi fant på navnet ALANI som betyr appelsintre på Hawaii og akkurat som duften så føltes det navnet eksotisk og sensuelt. Så det ble det sånn!

Hvordan har prosessen vært når dere skapte parfymen?

— Jeg forklarte for Nordicfeel hvilken type duft jeg var på jakt etter og de kom med mange ulike forslag sammen med parfymøren i Frankrike. Så luktet jeg på alt og jeg vet ikke hvor mange ganger vi var frem og tilbake for å finne den duften som var helt fantastisk. Jeg var også høygravid i løpet av denne tiden, med sensitiv luktesans, så det var ikke det letteste, haha.

Hvordan visste du at dette var den rette parfymen?

— Det var når jeg hadde den på meg en hel dag og jeg kunne ikke slutte å lukte på håndleddet – da visste jeg for mye jeg elsket duften. Det føltes helt riktig. 

Hvem passer denne parfymen for?

— Min mor elsker den. Mine venner elsker den. Min svogers tenåringsdøtre elsker den. Så jeg skulle faktisk si at min parfyme passer folk i ulik alder, alt fra kvinner som vil ha en parfyme på jobben – til jentene som er ute på byen en kveld.

Hvilke følelser vil du at parfymen skal vekke?

— Femininitet og selvtillit. Og følelsen av en varm sensommerkveld et sted i Sør-Europa. Det er i alle fall der jeg vil være når høstværet setter inn for fult. 

 

Er dette en dag- eller kveldsparfyme?

— Utvilsomt begge deler.

Kommer du selv til å bruke parfymen? 

— Selvfølgelig. Nå har jeg jo endelig funnet en parfyme som er akkurat som jeg vil ha den!

 

Du er også Nordicfeels ambassadør, hvordan ser du på samarbeidet? 

— Mine følgere har lenge spurt om mine beauty-favoritter. Så det skal bli gøy å dele mine personlige favoritter hos Nordicfeel. 

 

I tillegg til parfyme,  hvordan er din beautyrutine?

— Jeg har alltid fikset neglene med gellakk, selv på tærne. Jeg vil også ha en litt solbrunfarge, selv under vintermånedene – da bruker jeg selvbruning. Da føler jeg meg bra! Jeg har også gjort microblading på mine bryn og det elsker jeg. Noen ganger i året så gjør jeg også en ansiktsbehandling for å gi huden ekstra mye fuktighet.

Hvilke produkter kan du ikke leve uten?

— I tillegg til de jeg nettopp nevnte så er noe mykgjørende for leppene, et oljeserum for ansiktet, flytende highlighter og vippetang noe jeg ikke kan leve uten.

Du har nettopp blitt mamma. Hvordan føles det? 

— Det er det beste som noensinne! Selv om Nikola bare er noen måneder gammel så kan jeg ikke huske livet uten ham. Han er mitt alt.

Er mammalivet som du trodde det skulle være?

— Jeg skulle nok si at det er ti ganger bedre enn hva jeg trodde. Selv om det også er tøft i noen perioder, spesielt de første ukene med alle smerter, så har livet blitt så mye bedre. Å våkne opp hver dag med min lille familie gjør at jeg alltid våkner med et smil. 

Du snakker veldig åpen om din kamp for å få barn. Hvilke reaksjoner har du fått? 

— Jeg har bare fått positive reaksjoner.  Det er mange som har kommentert at de er takknemlige for hva jeg har delt, at de på den måten har følt seg mindre ensomme. Og det er akkurat derfor jeg ville dele vår reise, til tross for at det har vært litt skummelt å dele det med millioner av mennesker. Jeg er så glad for at jeg gjorde det.

Hvordan finner du balansen mellom jobb, å være mamma og fritid?

— “Fritid” er ikke noe jeg har hatt siden jeg ble mamma for knapt tre måneder siden, men det er helt greit, jeg har ikke noe behov for det akkurat nå.  Men å ha fødselspermisjon når man drivet eget selskap er ikke det letteste, selv om jeg ikke jobber like mye nå og at jeg mest jobber hjemmefra så kan det våre to fotograferinger, innspilling og publisering av tre samarbeid booket.  Men med god planlegging mellom meg og Nikolas pappa så fungerer det. Nikolas mormor kommer også innom og tar en trilletur så jeg kan jobbe litt og ta en ordentlig dusj. Å ha familie rundt seg er gull verdt.

Hva drømmer du om i fremtiden?

— Jeg drømmer om en storfamilie, kjærlighet og velvære for meg og mine kjære. Jeg vil fortsette å jobbe med det jeg syns er gøy og bare være lykkelig. 

 

Tips dine venner!