Silicone Sponge – sminkeverktøyet alle prater om

Du har kanskje sett glimt av det nye sminkeverktøyet på Facebook eller Instagram? Men hva er egentlig en silicon sponge og hvordan bruker du den?

NordicFeel Lifestyle

Silicon Sponge

Sminkesvamper har vært en stor trend lenge, men nå er det altså silikonsvamper som gjelder! Siden den ble lansert, har silikonputen – eller svampen om du vil – tatt bransjen med storm. Den er omtalt av utallige skjønnhetsnettsteder og -blogger, og er et hett diskusjonstema i de største Facebook-gruppene som handler om skjønnhet. Det er et sminkeverktøy i gjennomsiktig silikon som du kan bruke for å påføre foundation og andre baseprodukter. Fordelen med denne er at den ikke absorberer produktet som vanlige sminkesvamper eller børster gjør. Dette gjør den mer hygienisk og at du ikke trenger å bruke like mye av din foundation etter som produktet ikke suges inn i materialet.

Slik gjør du:

Påfør din foundation med sirkulære bevegelser og avslutt med å presse inn din foundation med lette trykk. Den er myk, noe som gjør at man kommer bra til rundt nesen og i mindre partier.

Vær nøye med å trykke inn produkter ettersom den ellers har en tendens til å gli på huden og ikke jobbes inn. Dette produktet er veldig rimelig!

 

Kjøp her:

Silicone Sponge

Nordicfeel Beauty Tools
Les mer her
Tips dine venner!