Solkremene du trenger i påsken

Ut på tur, aldri sur! Påsken er en herlig tid fylt med avslapning, familiekos og utendørsaktiviteter for mange nordmenn. Og hva er vel mer typisk enn å pakke sekken og dra til fjells? Med den varme vårsolen som stråler sterkt, er det ideelt for skiturer, hyttekos og lange turer i fjellet. Men midt i all vår entusiasme for utendørslivet, er det én ting vi ikke må glemme: solbeskyttelse.

NordicFeel Lifestyle

UV-stråling og dens effekter

Selv om gradestokken kanskje ikke viser de høyeste tallene, er det viktig å huske på at UV-strålingen i påsken kan være overraskende sterk. Dette gjelder spesielt for fjellområder, hvor snøen fungerer som et gigantisk speil som reflekterer solstrålene og øker deres intensitet. Dette betyr at selv om du ikke føler at solen er særlig intens, kan du likevel bli utsatt for betydelig UV-stråling, noe som kan føre til solbrenthet og potensielt skadelig hudskade på sikt.

 

Finn riktig solkrem

Når det gjelder valg av solkrem, er det mange alternativer på markedet. Det viktigste er å velge en solkrem med en tilstrekkelig høy SPF for å beskytte huden din mot skadelige UV-stråler. Det anbefales generelt å velge en solkrem med SPF 30 eller høyere. I tillegg er det lurt å se etter solkremer som er vannfaste, spesielt hvis du planlegger å være aktiv utendørs.

Solkrem for ansiktet

 1. Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++ 50 ml

  COSRX
 2. Relief Sun 50 ml

  Beauty of Joseon
 3. GinZing SPF 40 50 ml

  Origins

Solbeskyttelse for kroppen

 1. Vinosun Very High Protection Sun Water SPF50+ 150 ml

  Caudalie
 2. Sun Care Cream For Body 150 ml

  Clarins
 3. Waterlover Sun Mist 200 ml

  Biotherm

Sørg for å pakke med deg solkrem, solbriller og hodeplagg før du drar ut på tur, og nyt påsken trygt og sikkert i solskinnet! Her finner du flere solprodukter som passer utmerket i påsken!

Tips dine venner!