Steg for steg til en perfekt flette

Rotflette, eller “den franske fletten” som mange kaller den, er ikke bare en frisyre – det er et statement. Det er den der “wow”-faktoren som får folk til å stoppe opp og beundre. Og vet du hva? Dette kan du klare helt selv! Så, hvis du er klar for å bli den som får “Hvordan fikk du til det?”-komplimenter, heng med videre. Her vil du nemlig få guidet steg for steg slik at du kan mestre rotfletten. Perfekt for deg som vil føle deg ekstra fin, uten å måtte prøve for hardt. Klar? La oss flette!

NordicFeel Lifestyle

Før du begynner å flette, er det lurt å børste håret grundig for å fjerne eventuelle floker. Hvis håret ditt er glatt eller nyvasket, kan du vurdere å bruke litt hårspray, tørrshampoo eller saltvannsspray for å gi det mer tekstur og hold.

Volumizing mist

Moroccanoil
Legg i kurv

Shampowder dry shampoo

Aveda
Legg i kurv

Thickening dryspun

Bumble & Bumble
Legg i kurv

Del det øverste håret inn i tre like store deler. Deretter begynner du å flette ved å legge til seksjon etter seksjon. For å få en innbakt flette legger du håret over hverandre, for en utbakt flette legger du hver ny seksjon under den forrige. Prøv å ta like mye hår hver gang for å få en så jevn flette som mulig.

Når du nærmer deg slutten, og det ikke er mer hår å flette, fest det hele med en diskret hårstrikk. Ønsker du en mer løsere og fyldig fleytte, kan du forsiktig dra i fletten for å løsne den litt. Prøv deg frem for å finne ut av hva du liker best.  Avslutt med en hårspray for at fletten skal holde seg fin lengre.

Tips dine venner!