Winter glow: Våre beste tips

Vinteren kan være tøff på huden, men vi gir ikke opp! Snart blir den kjedelige, livløse huden glemt, og gløden tar over. Med myke tepper, gode kremer og et smil på leppene er vi klare for å skinne i vintermørket.

NordicFeel Lifestyle

Å holde huden fuktig, frisk og smidig om vinteren kan være en utfordring, men ikke bekymre deg! Vi har tips om hvordan du kan beholde gløden din gjennom hele vinteren!

Instant Glow Cleansing Foam er en multifunksjonell ansiktsrengjøring med skummende formel. Den stimulerer kollagensyntesen og bidrar til en jevnere hudstruktur med økt spenst. Etterlater huden frisk med en vakker glød.

 1. Instant Glow Cleansing Foam 150 ml

  Löwengrip

Pixi Glow Tonic er et alkoholfritt ansiktsvann som effektivt eksfolierer med milde fruktsyrer og 5% glykolsyre for jevnere hud. Etter hvert oppleves huden klarere, friskere og med massevis av GLOW, selvfølgelig!

 1. Glow Tonic 100 ml

  Pixi

En dypt fuktighetsgivende og oppstrammende øyekrem er et godt tips for en oppkvikkende effekt. Radiant Glow inneholder lysreflekterende pigmenter med en naturlig Peekaboo-effekt som strammer opp huden og gir en fastere hud med reduserte fine linjer.

 1. Radiant Glow 15 ml

  IDA WARG Beauty
  kr 169 Midlertidig utsolgt

En dypt fuktighetsgivende krem er et must om vinteren. 24K Gold Pure Luxury Lift & Firm Prism Cream er en ultralett, utjevnende og fargekorrigerende fuktighetskrem, designet for å fremheve vakker glød hos alle hudtyper og hudtoner.

 1. 24k Gold 50 ml

  Peter Thomas Roth

Truth C-Rush Brightening Double Creme fra Ole Henriksen er en intensiv og rik krem med fuktighetsbevarende ingredienser. Den lysner umiddelbart opp og gir fuktighet til huden i opptil 24 timer. Passer for tørr og trøtt hud, og kan brukes både dag og natt.

 1. Truth 50 ml

  Ole Henriksen

Biotherm Aqua Flash Mask GLOW er en fuktighetsgivende sheetmask med «second-skin»-teknikk som inneholder Life Plankton Water. Beriket med C-vitamin som gir huden en helt ny spenstighet og glød.

 1. Aqua Super Mask 35 g

  Biotherm

Oppdag mer innen hudpleie her!

Tips dine venner!