3 hete negltrender sommeren 2017

Fullfør din sommerlook med lekre negler. Soft pink, Red Glamour eller hvorfor ikke Retro Glam? Vi på Nordicfeel lister opp de heteste negllakkfargene akkurat nå.

NordicFeel Lifestyle

Soft Pink

Lyse toner føles alltid fresht og riktig for våren og sommeren. I år skal neglene dessuten skinne og får gjerne gå i toner som myk fersken, kald rosa eller lys pudderrosa. Men husk at lys negllakk avslører mer av din neglpleie så glem ikke å klippe, file, mykgjøre og gi neglene dine riktig med næring.

Her finner du alt du trenger for å pleie dine negler:

 

7 Day Hybrid Polish

Depend
Les mer her

Nail Lacquer Passion

O.P.I
Les mer her

Gel Couture Nail Polish

Essie
Les mer her

Red Glamour

Knallrøde negler eller sommerlig i sterk korall? Røde negler gir en følelse av glamour og forførende sensualitet. Sats på klare, glossy farger som våger ta for seg og match gjerne neglene på dine føtter med samme farge. Og enda bedre, en knallrød lebestift på leppene?

Sterke farger kan misfarge neglene, så husk å grunne med en transparent base coat. Vi liker spesielt godt Essie All-In-One Base coat eller Depend O2 Base coat.

349 Power Red

Maybelline
Les mer her

60 Really Red

Essie
Les mer her

The Thrill Of Brazil

O.P.I
Les mer her

Retro Glam

For deg som våger litt ekstra – sats på sesongens heteste trender, oransje, glossy turkis eller glinsende kobber. Skap en touch av retro som er helt riktig akkurat nå. La gjerne formen på neglen være rund og oval og anvend en top coat for å få til den ekstra lekre glansen. Vi elsker Top Coat Super Duper fra Essie og Quick and Shine top coat fra Depend.

Her finner du alle våre neglakker:

 

41 Island Hopping

Essie
Les mer her

Roll In The Grass 878

Rimmel
Les mer her

Dining Al Frisco

O.P.I
Les mer her
Tips dine venner!