Toppliste-parfyme

Slik finner du parfymen som matcher din personlighet

En parfyme kan dufte fantastisk på noen, men kan virke svak på din egen hud - og i noen tilfeller dufte helt forskjellig. Her er noen tips på hvordan du kan matche duften med din personlighet.

NordicFeel Lifestyle

Toppliste-parfyme

Frekk og flørtende

Frekk, flørtende, fun og fearless – de blomstrete duftnotene, som også er de aller vanligste, er det som best fremhever din egen flørtende personlighet. Velg selv om du vil sveipe forbi med en lett duft av friske, fruktige blomster eller om du vil legge igjen et slør av tyngre blomsterkarakterer.

Klassiske blomsterdufter

 1. Delina Exclusif Parfum 30 ml

  Parfums de Marly

  e bomsteraktige hintene blandet med saftig frukt skaper en eksklusiv opplevelse.

 2. Born In Roma Donna 50 ml

  Valentino

  Den fortryllende, magnetiske og blomstrende coutureduften er designet for de som lever intenst og lidenskapelig med et hint av ekstravaganse

 3. Paradoxe Intense 30 ml

  Prada

  Intensiteten av blomsterduften med superinfusjon av sjasmin gir en eksepsjonell aura.

Mystisk sofistikert

Er du ute etter en spennende og mørkere duft for å fortydeliggjøre din egen personlighet er det innen den treaktige duftfamilien du skal lete. Her bygger duftene ofte på en mystisk undertone av en mer maskulin karakter som bunner i  patchouli og sandeltre, men også noter av orientalsk og blomsterkarakterer skinner igjennom.

Dette er dufter som utstråler en trendy, sofistiskert sjarme og som har base i tyngre trenoter som kan minne om lær, jord, tobakk og sedertre.

 

Klassiske tredufter

 1. Alien 15 ml

  Mugler

  Inspirert av solgudinnen og er spesialdesignet for sofistikerte, raffinerte, elegante og emblematiske kvinner.

  kr 340 Midlertidig utsolgt
 2. For Her 50 ml

  Narciso Rodriguez

  Parfymen er blitt beskrevet som en av de mest innovative og vellykkede duft samlinger.

 3. Boss Nuit 30 ml

  Hugo Boss

  Boss Nuit er en perfekt balansert duft som får en hver kvinnen til å kjenne seg feminin og selvsikker når hun forbereder seg for en spennende kveld.

Forførisk og lidenskapelig

Si, duftene, som navnet avslører stammer fra Orienten, forfører med sine varme duftnoter av myke krydder, vanilje, kanel, rose og orkidé iblandet ulike tyngre treinnslag.

Klassiske orientalske dufter

 1. Boss The Scent For Her 30 ml

  Hugo Boss

  Boss The Scent For her er en kraftfull og feminin duft fra Hugo Boss. En eksklusiv parfyme med sensuell karakter inspirert av forførelsens kunst og den uimotståelige trangen til å komme nærmere.

 2. Alibi 100 ml

  Oscar De La Renta

  Frisk mandarin, elegant vaniljeorkide og sensuell musk kombineres for å skape en uforglemmelig og avslappet orientalsk duft.

 3. CK In2U for Her 50 ml

  Calvin Klein

  CK IN2U Her, EdT er en spontan og sexy parfyme fra Calvin Klein. Duften puster frihet og nysgjerrighet med en livsbekreftende holdning.

Handle etter duftfamilier!

Hos oss kan du alltid handle parfymer etter ulike duftfamilier, hver med sine unike karakteristikker. Her får du en kort beskrivelse av hver av dem slik at det blir lettere for deg og velge hvilken som passer deg best.

Amber: Amberdufter har en varm, søt og lett krydret aroma. De inneholder ofte noter av vanilje, tre og mysk. Amber gir en sensuell og innbydende følelse.
Aquatic (Hav): Disse duftene minner om friskheten fra havet, med noter som gir en kjølende og oppkvikkende effekt. Perfekt for de som liker friskhet og renhet.
Aromatisk: Aromatiske dufter har krydrede og urteaktige noter. De kan minne om krydderurter og skog.
Chypre: Chypredufter er sofistikerte og komplekse. De kombinerer blomstrende eleganse med balsamisk dybde. Noter av moskus, eikekryss og sitrusfrukter er typiske for denne duftfamilien.
Floral: Feminine og blomstrende. Disse duftene inneholder noter fra ulike blomster. Fra romantiske buketter til vårens blomsterprakt. De kan variere fra varme og krydrede til fruktige noter.

Fruktig: Fruktige dufter inneholder noter fra ulike frukter. De kan være søte, saftige og forfriskende.
Gourmand: Gourmanddufter har noter som minner om mat og søtsaker. Vanilje, karamell og sjokolade er vanlige ingredienser.
Orientalsk: Sensuelle og krydrede. Disse duftene inneholder ofte noter som vanilje, krydderier, rav og eksotiske blomster. De er lidenskapelige og forførende.
Sitrus: Sitrusdufter er friske og oppkvikkende, med noter fra sitrusfrukter som sitron, lime og bergamott.
Treakig: Treaktige dufter har en intens og røkt karakter. De kan minne om skog, tørre blader og varme tretoner. Perfekt for en mer jordnær og maskulin duft.
Vanilje: Vaniljedufter har en søt, kremet og behagelig aroma. Vanilje er en populær ingrediens i mange parfymer.
Finn din signaturduft og la den reflektere din unike personlighet!

Tips dine venner!