Skap luksusfølelse med skjønnhetsprodukter

Organiser produktene dine og få en luksuriøs følelse! Vi gir deg tips som sparer tid sammen med nye morsomme måter som gjør favorittproduktene dine til stilige interiørdetaljer.

NordicFeel Lifestyle

Organiser favorittene dine

Gå igjennom baderomsskapet og organiser produktene etter bruk for å minimere stress. Plasser dine daglige sminkefavoritter foran og produktene du bruker sjeldnere eller til fester lenger bak eller i en egen sminkepung.

Beauty to go

Hvilke produkter hører hjemme i baderomsskapet og hvilke kan inkluderes i vesken? Lag en sminkeplan som varer hele dagen og gjør deg klar for spontane planer. Som regel bruker vi en base med krem og foundation om morgenen, mens concealer, leppestift, lipgloss og pudder er produkter som gjerne kan bli med i vesken.

Tips: En settingspray  fikserer sminke, men kan også være med i vesken og påføres om dagen for ekstra fuktighet og glød.

Invester i flere

Hvilke produkter klarer du deg ikke uten? Kjøp flere eksemplarer av favorittene du bruker daglig, som concealer, eyeliner, leppestift eller settingspray. Med en til hjemmet og en til vesken eller kontoret, risikerer du aldri å være uten favorittene dine når du trenger dem mest.

Makeup som interiørdetalj

Et naturlig sted å lagre våre skjønnhetsfavoritter er badet. Men visste du at både varme, fuktighet og direkte sollys gjør at man både forkorter holdbarheten og gagner veksten av bakterier. Finn et passe lyst og kjølig sted, som soverommet, og la skjønnhetsfavorittene dine bli en luksuriøs del av interiøret. Legg fine leppestifter i en bolle eller legg parfymer, serum og ansiktsoljer på en vakker tallerken eller et dekorativt brett.

 1. Reserve Warm Cotton Reserve Blend 50 ml

  Clean

  Duft av renhet, varme og trygghet.

 2. Golden Milk

  WoodWick

  Et duftlys med treveke, som spraker som peisen.

  kr 349 Midlertidig utsolgt Flere varianter
 3. Northern Dawn Hand Soap 490 ml

  Meraki

  La såpen bli en dekorativ detalj på baderommet eller kjøkkenet.

  kr 189 Midlertidig utsolgt
 4. Scandinavian Garden Diffuser 120 ml

  Meraki

  Duftsprederen består av 7 pinner som gir en mild og rolig duft av Scandinavian Garden.

Tips dine venner!