Kerastase

Oppdag Kérastase Genesis

Lider du av hårtap? Sjekk ut Genesis, en hårpleieserie spesielt utviklet for å redusere hårtap.

NordicFeel Lifestyle

Kerastase

Om Kérastase Genesis

Opplever du at du mister mer hår en vanlig? At du har mer hår på børsten, på klærne eller på puten? En av de vanligste årsakene er hårtap fra hårroten eller ved slitasje og at håret knekker. Kérastase Genesis er en hårpleieserie som motvirker to ulike typer av hårtap ved slitasje – fra hårsekken og ved svake lengder.

Ingredienser

Stresset og skadet hår brekker lett ved vask, føning og styling enn normalt hår, derfor er det ekstra viktig med pleiende produkter som styrker håret og forebygger at hårstrået brekker.

Genesis inneholder kraftige ingredienser som aminexil, edelweiss og ingefærrot. Aminexil øker blodsirkulasjonen og stopper hårtap. Det som årsaker hårtap er at kollagenet stivner rundt hårsekken og “kveler” hårstrået så blodsirkulasjonen avtar. Da mister man håret fra hårsekken. Serum Anti-Chute Fortifiant og Ampoules Cure Anti-Chute Fortifiantes er beriket med aminexil og passer deg som vil stoppe pågående hårtap.

Alle produktene i serien pleier og styrker svekket hår som lider av hårtap på grunn av ødelagte hårstrå. Håret styrkes i dybden og blir mykt og herlig glansfullt. 

Om produktene

I genesis-serien finner man sjampo, balsam, hårolje, hårkur, varmebeskyttelse og treatment som alle styrker og pleier, i tillegg har de en fantastisk duft! Bruk produktene sammen for best resultat.

 1. Genesis 250 ml

  Kérastase
 2. Genesis 200 ml

  Kérastase
 3. Genesis 200 ml

  Kérastase
 4. Genesis 150 ml

  Kérastase
 5. Genesis 90 ml

  Kérastase
 6. Genesis 60 ml

  Kérastase
Tips dine venner!