Slik får du kyssvennlige lepper

Følg våre 5 enkle tips til myke og kyssvenlige lepper i sommer!

NordicFeel Lifestyle

Skrubb

Det er ikke bare huden som trenger å renses fra smuss. Dine lepper har også behov for en peeling fra tid til annen. Ved å frigjøre leppene fra døde hudceller kan de lettere absorbere fuktighet og næring. Ta litt skrubb på fingeren og gni forsiktig med sirkelbevegelser. Vi liker Keep It Sweet Sugar Lip Scrub fra Milani.

Fukt

Masser inn leppene med et lag vaselin eller lebepomade for å gi maksimalt med fuktighet. La produktet trekke inn før neste steg. Sjekk ut Repairing Lip Balm.

Fargelepp leppene

Nå er det tid for å framheve dine myke og velstelte lepper! I sommer er det helt riktig med dristige farger så sats på nyanser som går mot rødt, cerise og oransje. Her finner du alle leppestifter.

Tips: Hvis du vil at leppestiften skal holde hele dagen kan du fylle i leppene med en leppepenn før du påfører din favorittnyanse.

For mer volum

Dersom du vil ha ekstra fyldige lepper kan du i stedet bruke en gloss eller stift med plumping-effekt. Påfør noen millimeter utenfor leppekonturene for best effekt. Test gjerne Just Kissed Lip Plumper fra Jane Iredale.

Ikke glem solfaktor

Hvis du skal ut i solen bør du ha et produkt med UVA/UVB-beskyttelse. Bruk som den er eller over din favorittleppestift for ekstra glans og beskyttelse. Aloe Extra Care Lipstick mykgjør samtidig som den beskytter med SPF30.

Her finner du alle våre produkter for leppene:

Les også: Toppliste leppestifter

Anbefalte produkter

Keep It Sweet Sugar Lip Scrub

Milani

Peeling/skrubb for leppene

Les mer her

Repairing Lip Balm

Bio Beauté

Pleiende balm

Les mer her

Colour Elixir Lipstick

Max Factor

Finnes i flere nyanser

Les mer her

Just Kissed Lip Plumper

Jane Iredale

Finnes i flere nyanser

Les mer her

Aloe Extra Care Lipstick

Piz Buin

Med SPF 30

Les mer her
Tips dine venner!