Toppliste leppestift

Er du på jakt etter en ny leppestift? Vi har laget en toppliste med våre 10 bestselgende leppestifter.

NordicFeel Lifestyle

Vi har samlet våre 10 bestselgende leppestifter for at du skal kunne oppdatere sminkevesken før sommeren. Les videre og bli inspirert av våre kunders favorittfarger og merker.

Slik får du leppestiften til å holde

Hvis din lepper er tørre eller sprukne bør du eksfoliere og fukte dem før du påfører en leppestift. Bland litt honning og sukker for å forsiktig peele leppene. Dette vil gi leppene fuktighet samtidig som du peeler leppene.

Hvis du bruker en klassisk leppestift kan det være bra å grunde med en leppepenn for å få leppestiften til å sitte bedre. Du kan enten bare fylle i leppe konturene eller dekke hele leppene med pennen. Avslutt med å pudre litt gjennomsiktig pudder over for å låse inn fargen.

Vil du ha noe som sitter enda bedre på leppene kan du bruke en liquid lipstick som tørker matt på leppene. Men tenk på at de kan virke uttørkende for leppene, har du veldig tørre lepper anbefaler vi heller at du bruker en klassisk leppestift.

Lepper i fokus

Under våren og sommeren er det pent med en sterk leppefarge, test en oransje eller korall for å matche med din brunfarge. La den sterke fargen komme i fokus ved å gjøre resten øyesminken lettere. eller bli inspirert av Skam-Noora og dropp øyesminken helt. For at leppene skal komme enda mer i fokus kan du legge litt highlighter på amorbuen.

Hvilken farge passer deg?

En hovedregel er at lys hud kler farger med blå pigmenter godt, mens mørk hud gir deg flere alternativer, alt fra bruntonede leppestifter, til kraftige farger som burgunder og plomme.

Men se også an undertonen i huden din. Undertonen i huden finner du ved å se på blodårene på underarmen din. Går fargen mot det grønne har du en kald undertone med mye gult i. Denne kan du nøytralistere ved å bruke makeup som nøytraliserer gulfargen, og da gjerne varme farger. Går blodårene dine mot det blå har du en varm undertone, og du vil kle det motsatte, nemlig kalde farger.

Din hårfarge?

Har du lyst hår, vit at dette får de fleste farger til å bli tydeligere. Så vil du virkelig fremheve leppene dine, kan du gå for en sterk nyanse. Til mørkt hår ser det gjerne fint ut med rosa, knallrødt og kirsebærtoner.

Når du skal prøve

Det fleste av oss foretrekker å teste makeup på håndbaken. Men hudtonen her er ikke alltid så lik fargen på leppene dine. Prøv derfor heller leppeprodukter inne i hånden, eller hold leppestiften opp mot leppene og tennene dine før du bestemmer deg.

Her finner du alle våre leppeprodukter:

Toppliste Leppestift:

 1. 1

  Lipfinity 3 ml

  Max Factor
 2. 2

  Lasting Finish Lipstick

  Rimmel London
 3. 3

  Lasting Finish Lipstick

  Rimmel London

Mørk eller lys leppebase?

Man kan gjøre leppestiften lysere eller mørkere ved endre fargen under. Dersom du ikke bruker en lipliner kommer leppestiftens farge å bli påvirket av din naturlige leppefarge. Vil du at leppestiften skal bli litt lysere kan du enten legge en lys leppepenn eller en concealer over hele leppen. Hvis du vil gjøre fargen mørkere kan du heller grunne med en mørkere leppepenn.

Tips dine venner!